- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Przywitaj się
@Mieschko, ja jestem fanem serii Xperia i moim absolutnie subiektywnym zdaniem to najładniejsze Androidy na rynku. Z kolei do tabletów jakoś nie mogę się przekonać. iPad przydaje mi się właściwie tylko w podróży. Witaj w Nasz Orange!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Przywitaj się
Witam wszystkich 🙂
Również pracuję w Orange, aktualnie kończę studia mgr. Swoją przygodę z Firmą zaczęłam na CKT, do OCS trafiłam w 2013r.
Moim marzeniem jest zwiedzenie każdego kontynentu (oprócz Antarktydy, lubię ciepło ), o ile kiedyś fundusze pozwolą 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Przywitaj się
Witam,ja jestem Piotr mam 22 lata i mieszkam w małej miejscowości 🙂 Z Orange jestem dosyć krótko bo jakieś 6 miesięcy,kiedyś miałem ofertę na kartę no ale nie przejmowałem się dużo moim numerem i go nie doładowywałem i w końcu padł 🙂 Teraz jestem w ofercie abonamentowej i bardzo dobię chwalę.Co do forum to bardzo często na nie zalgądam zarówno na to stare jak i nowe ale jakoś nigdy nic nie pisałem bo po prostu nie chciało mi się logować.Będę też starł się pomagać i będę na pewno częściej się logował... 🙂 Paru użytkowników kojarzę bardziej z forum bo są ciągle aktywni i znają się na tym co piszą np. Piotrek85 😉 Pozdrawiam mam nadzieję że dobrze się zaprezentoiwałem 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Przywitaj się
Witam, jakoś wcześniej się zarejestrowałem ale dopiero teraz się przywitam jeśli pozwolicie.
Interesuje się nowinkami technologicznymi i sprzętem komputerowym, z Orange (Idea) od 2003 do 2005 a później już z Orange od 2011 aż do teraz i chyba tak już pozostanie 😉
Lubię podróżować, muzykę, filmy zazwyczaj dramaty, sensacyjne, akcji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś