Nie można wyświetlić tego widżeta.

Problem z logowaniem do NO

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7029
  • 28837
  • 230

@Glutnapisał(-a)

@agat13  wiadomo, że trzeba poczekać. Pomyślałem sobie, że logowanie do MO zaloguje do NO. Że może taka zmiana.  Jednak nie pomogło.

Jeśli cokolwiek, to interakcje między tymi serwisami najwyżej zaszkodzą, a na pewno nie pomogą. Jest istotne żeby logować się na NO loginem, a nie adresem emailowym ani numerem telefonu. Czasem mi się to też kiełbasi, a nieudane logowanie adresem emailowym bardzo przypomina problem z kontem NO.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 410
  • 1589
  • 6

@j131  ja się zawsze do NO logowałem loginem i hasłem do NO. Problem w tym, że teraz nie mogę, bo po kliknięciu zaloguj na NO jest okno logowania do MO.

• 7029
  • 28837
  • 230

Te okna wyglądają tak samo. Trzeba wpisać dane do NO i powinno być dobrze.

• 410
  • 1589
  • 6

@j131  ja za każdym razem mam teraz, tu nawet loginu nie przyjmuje. Więc to nie to.

Screenshot_2025-02-04-23-22-12-107_com.android.chrome.jpg

• 7029
  • 28837
  • 230

@Glut 

Spróbuj wejść anonimowo na NO, i coś napisać. Wtedy powinno cię przekierować na właściwy portal/opcję.

• 410
  • 1589
  • 6

@j131  po takiej próbie wyświetla się strona jak wyżej.

• 7029
  • 28837
  • 230

I na tej stronie nie akceptuje loginu i hasła z NO? To nie wiem co jest nie tak.

• 410
  • 1589
  • 6

@j131  Tak na tej stronie nie akceptują danych logowania z NO. Dziękuję za odpowiedzi mimo wszystko.

• 7029
  • 28837
  • 230

Faktycznie, potwierdzam że jest problem z logowaniem do NO. Jeśli już nie jest się zalogowanym, to z telefonu przynajmniej nie da się zalogować. Przekierowanie jest błędne.

Zespół Nasz Orange
  • 1102
  • 9552
  • 55

Hejka - niestety tak, mamy na chwile obecną problem z kierowaniem logowania na właściwe zasoby - nasi developerzy pracują nad tym aby jak najszybciej problem zażegnać. Napiszę jak już tak się stanie.