- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
Dziś jest spokój z tymi Powiadomieniami, tak poza tym część Powiadomień się nie zapisała, ten temat szczególnie, Magia 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
@Anonim, bo magią jest, co podlega powiadomieniom, co obserwowanym tematom, co z kolei przyklejaniu, czy subskrybcji źródła RSS. Mnie się wydaje, że cały ten mechanizm, oparty na opcjach tematu, czy opcjach posta, to wielka, czarna magia, w połączeniu z ustawieniami profilowymi. Nic mi jednak do tego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
Przed chwilą wyłapałem nieścisłość w powiadomieniach. @Anonim edytował wczorajszy swój post i wzmianka się pojawiła, lecz ze wsteczną datą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
Powiadomienia raz się zapisują a raz nie, wyskakują za to x2, nawał tych powiadomień, ale to w pewnym stopniu ożywia Forum, widać że żyje 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
@Anonim, więcej takich zaskakujących zjawisk znajdziesz, jak pobuszujesz Np. zmieniłem kotki w leniwego, a w Herosach na nick sypie dalej śnieg W końcu mamy zimę, a koty czują już marzec Jeszcze mają zwidy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
Bombardowany jestem Powiadomieniami, ups czyżbym miał jakąś na NO wielbicielkę 😄
1/2 z tego co wyskoczy się nie zapisuje, ba nawet nie ogarniam co tam wyskakuje bo tyle tego
Więc Rozwiązanie Tematu cofam, to nie sprawka @Piotrekk85
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
@Anonim, chodzi Ci o dymki również? Bo one to "kopcą" w zależności ilu palaczy jest w palarni A poważnie, to ich działanie było już nieraz opisane. Polubienia z kolei, to efekt empatii i tego chyba nie negujesz, prawda?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
Twoje Powiadomienia mnie cieszą, inne też, ale masa tego wyskakuje, czyżby Forum tak podkręciło tempo?
Momentami jakby jakiś film ze slajdów szedł, dawno tego nie było i w takim nawale, część znika potem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia
O tym wiem, ale jakieś starocie też leciały z wczoraj, kumulacja, wysłałem Lotka to może co wygram, skoro tu mam taki Fart.