📣 Odświeżamy dział Pomysłów 💡

Zespół Nasz Orange
  • 3456
  • 15414
  • 74

Mamy teraz problem techniczny i czekamy na jego rozwiązanie. Jak usuniesz treść, która jest oryginalnie i wkleisz np. z notatnika, to Ci pozwoli utworzyć pomysł. Przepraszamy za ten problem z normalnym dodaniem pomysłu.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2459
  • 7757
  • 241

Niestety nie działa. Odpuszczam.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 709
  • 1362
  • 5

Przykre. Brak szacunku do społeczności. Nie nalezy się nam nawet aplikacja przetestowana w podstawowym zakresie przed wypuszczeniem na produkcję.

Zespół Nasz Orange
  • 3456
  • 15414
  • 74

Za to zostaje nam tylko przeprosić jeszcze raz. Nie ma się rozwodzić co zawiniło. Oby tylko naprawa nie trwała długo.

Zapewne o kliknięciu w przycisk HTML, wyczyszczeniu wszystkiego i kliknięcie ok, po czym wpisanie w edytorze treści powinno puścić.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16321
  • 68329
  • 881

@gk2a6  zbyt daleko, wydaje mi siÄ™ posuniÄ™ty wniosek o brak szacunku...

ZnajÄ…c Orange i problemy techniczne czasami od korporacji niezależne, ja bym tego tak nie okreÅ›liÅ‚...Nie to, że broniÄ™ i tÅ‚umaczÄ™ pewne niedociÄ…gniÄ™cia/niedogodnoÅ›ci ( jak jest każdy widzi), ale wiem, że czasem mimo chÄ™ci coÅ› siÄ™ gdzieÅ› sypie i nie można nic na to poradzić...myÅ›lÄ™ o stronie technicznej, z którÄ… operator ma ( niestety) problemy 

Mam wÅ‚asne spostrzeżenia i wnioski, ale to zupeÅ‚nie inna bajka 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2652
  • 12494
  • 77

@Arti_Kn_Pl  tu jest dziaÅ‚ajÄ…cy sposób jak obejść tego buga: https://nasz.orange.pl/t5/Og%C5%82oszenia/Utrudnienia-w-korzystaniu-z-forum/td-p/162065/page/81

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 10065
  • 42422
  • 349

@gk2a6napisał(-a)

Przykre. Brak szacunku do społeczności. Nie nalezy się nam nawet aplikacja przetestowana w podstawowym zakresie przed wypuszczeniem na produkcję.

W sumie sympatyzuję z tym poglądem, ale też nieodmiennie kojarzy mi się z tekstem który wygłosił nadszyszkownik Kilkujadek w odpowiedzi na nieprzystojną propozycję Adasia.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 948
  • 3751
  • 11

Ja tam czekam na sprawdzenie pomysłów które mają 10 like'ów