- « Poprzedni
- NastÄ™pny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
📣 Odświeżamy dział Pomysłów 💡
Mamy teraz problem techniczny i czekamy na jego rozwiązanie. Jak usuniesz treść, która jest oryginalnie i wkleisz np. z notatnika, to Ci pozwoli utworzyć pomysł. Przepraszamy za ten problem z normalnym dodaniem pomysłu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przykre. Brak szacunku do społeczności. Nie nalezy się nam nawet aplikacja przetestowana w podstawowym zakresie przed wypuszczeniem na produkcję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za to zostaje nam tylko przeprosić jeszcze raz. Nie ma się rozwodzić co zawiniło. Oby tylko naprawa nie trwała długo.
Zapewne o kliknięciu w przycisk HTML, wyczyszczeniu wszystkiego i kliknięcie ok, po czym wpisanie w edytorze treści powinno puścić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gk2a6 zbyt daleko, wydaje mi się posunięty wniosek o brak szacunku...
Znając Orange i problemy techniczne czasami od korporacji niezależne, ja bym tego tak nie określił...Nie to, że bronię i tłumaczę pewne niedociągnięcia/niedogodności ( jak jest każdy widzi), ale wiem, że czasem mimo chęci coś się gdzieś sypie i nie można nic na to poradzić...myślę o stronie technicznej, z którą operator ma ( niestety) problemy
Mam własne spostrzeżenia i wnioski, ale to zupełnie inna bajka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Pl tu jest działający sposób jak obejść tego buga: https://nasz.orange.pl/t5/Og%C5%82oszenia/Utrudnienia-w-korzystaniu-z-forum/td-p/162065/page/81
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gk2a6napisał(-a)Przykre. Brak szacunku do społeczności. Nie nalezy się nam nawet aplikacja przetestowana w podstawowym zakresie przed wypuszczeniem na produkcję.
W sumie sympatyzuję z tym poglądem, ale też nieodmiennie kojarzy mi się z tekstem który wygłosił nadszyszkownik Kilkujadek w odpowiedzi na nieprzystojną propozycję Adasia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja tam czekam na sprawdzenie pomysłów które mają 10 like'ów
- « Poprzedni
- NastÄ™pny »