- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To kolejny błąd, który dzisiaj uniemożliwił mi przez jakiś czas zalogować się do NO. Szukanie po frazie oraz na dole ekranu dało taki efekt:
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, oczywiście, te które wskazałeś również ; tym bardziej, że dostępne są one z poziomu nasz.orange.pl.
Zależy mi szczególnie na tym, by wszelkie „trefne” linki do Nasz Orange zostały „wyrugowane” z portalu, dlatego dawajcie tutaj znać, gdybyście na takowe w przyszłości natrafili.
Inne, niedziałające linki na portalu proponuję zgłaszać - w miarę możliwości - przez boczny panel:
A jak @Anonim wygenerowałeś to?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedziałające linki do społeczności NO
@Anonim Ten pierwszy błąd jest od dawna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli mam rozumieć, że jak się nie dało zalogować, to Ci "podeślemy cukierek" (ofertę)? Dobre i to, a nuż się skuszę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Poczytaj na temat przeglądarki Chrome
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, pewnych zagadnień nie ogarniam. Czy to ma oznaczać, że wyskakujący błąd chroni zawartość strony przed wykradaniem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Taki błąd 404 masz jak klikniesz tu
Jeszcze to Orange finanse
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, ten drugi błąd, zdaje mi się że był omawiany na NO. Wtedy zamykam i zmykam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Yyy... że tak się wtrącę nieelegancko
W jaki sposób @Anonim przy próbie logowania do NO wywołujesz błąd 404 (z pierwszego screenu)??? Tak jak to zaprezentował @Anonim? Czy może korzystałeś jeszcze z jakiegoś innego linku?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor, jakimś trafem udało się! Najpierw odczytałem podstawę adresu z pierwszego screena www.orange.pl/https://nasz.orange.pl/ i wyskoczył ten błąd 404, żeby chociaż przypomnieć sobie jego genezę.
Druga próba, to będąc zalogowanym na NO, w górnej belce wszedłem w zakładkę Mój Orange >otwarta nowa karta > Lupa > fraza forum > szukaj > zjechałem w dół na wyniki > klik w forum > 404. Screeny dostaniesz na priv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OK. Dzięki za dodatkowe info i za przesłane screeny .
Czyli nie działa poprawnie link ukazujący się na trzeciej pozycji po skorzystaniu z wyszukiwarki portalowej... No cóż, ukazujące się tam wyniki jeszcze wiele dają do życzenia, ale nie omieszkam zgłosić i "tego chwasta" ; obok innych, które zostały znalezione również w innych tematach (przykład). Na tym polu palmę pierwszeństwa dzierży chyba @Anonim
Co Ty na to @Anonim by nieco zmodyfikować tytuł niniejszego tematu? Np. na «Niedziałające linki do społeczności NO»? Będziemy w nim już w przyszłości dodawać linki/pozycje, które - zamiast kierować na NO - bezczelnie epatują liczbą 404 lub czymś podobnym
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »