Niedziałające linki do społeczności NO

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

To kolejny błąd, który dzisiaj uniemożliwił mi przez jakiś czas zalogować się do NO. Szukanie po frazie oraz na dole ekranu dało taki efekt:

2017-08-21 (5).png2017-08-21 (6).png

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14528
  • 153

Tak, oczywiście, te które wskazałeś również Emotikon: Szczęśliwy; tym bardziej, że dostępne są one z poziomu nasz.orange.pl.

Zależy mi szczególnie na tym, by wszelkie „trefne” linki do Nasz Orange zostały „wyrugowane” z portalu, dlatego dawajcie tutaj znać, gdybyście na takowe w przyszłości natrafili.

Inne, niedziałające linki na portalu proponuję zgłaszać - w miarę możliwości - przez boczny panel:zgłoś błąd.JPG

A jak @Anonim wygenerowałeś to? Szczęśliwy robot

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

16 ODPOW. 16
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Anonim Ten pierwszy błąd jest od dawna.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Czyli mam rozumieć, że jak się nie dało zalogować, to Ci "podeślemy cukierek" (ofertę)? Dobre i to, a nuż się skuszęEmotikon: Szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Anonim Poczytaj na temat przeglądarki Chrome

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Anonim, pewnych zagadnień nie ogarniam. Czy to ma oznaczać, że wyskakujący błąd chroni zawartość strony przed wykradaniem? 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Anonim Taki błąd 404 masz jak klikniesz tu

1.PNG2.PNG

Jeszcze to Orange finanse

3.PNG

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Anonim, ten drugi błąd, zdaje mi się że był omawiany na NO. Wtedy zamykam i zmykam Emotikon: Szczęśliwy

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14528
  • 153

Yyy... że tak się wtrącę nieelegancko Bardzo szczęśliwy mężczyznaMrugający mężczyzna
W jaki sposób @Anonim przy próbie logowania do NO wywołujesz błąd 404 (z pierwszego screenu)??? Emotikon: Szczęśliwy Tak jak to zaprezentował @Anonim? Czy może korzystałeś jeszcze z jakiegoś innego linku?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Wiktor, jakimś trafem udało się! Najpierw odczytałem podstawę adresu z pierwszego screena www.orange.pl/https://nasz.orange.pl/ i wyskoczył ten błąd 404, żeby chociaż przypomnieć sobie jego genezę.

Druga próba, to będąc zalogowanym na NO, w górnej belce wszedłem w zakładkę Mój Orange >otwarta nowa karta > Lupa > fraza forum > szukaj > zjechałem w dół na wyniki > klik  w forum > 404. Screeny dostaniesz na priv.

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14528
  • 153

OK. Dzięki za dodatkowe info i za przesłane screeny Emotikon: Szczęśliwy.

Czyli nie działa poprawnie link ukazujący się na trzeciej pozycji po skorzystaniu z wyszukiwarki portalowej... No cóż, ukazujące się tam wyniki jeszcze wiele dają do życzenia, ale nie omieszkam zgłosić i "tego chwasta" Mrugający robot; obok innych, które zostały znalezione również w innych tematach (przykład). Na tym polu palmę pierwszeństwa dzierży chyba @Anonim Szczęśliwy robot

Co Ty na to @Anonim by nieco zmodyfikować tytuł niniejszego tematu? Np. na «Niedziałające linki do społeczności NO»? Będziemy w nim już w przyszłości dodawać linki/pozycje, które - zamiast kierować na NO - bezczelnie epatują liczbą 404 lub czymś podobnym Emotikon: MrugającyBardzo szczęśliwy mężczyzna