- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
Może jestem mono tematyczny, ale znowu zamula NO i to na Laptopie, ba powiadomienia raz są a raz znikają, po kliknięciu w dzwonek nic tam nie ma 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
U mnie zarówno na telefonie jak i PC działa wyjątkowo szybko. Ciekawe, skąd taka różnica 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
@Anonim przycinki nie są stałe, może to że mam 1GB łącze i szybką sieć wewnątrz domu po wi-fi i lan, jak się przyzwyczaisz do szybkości to potem zamulanie wkurza, to tak jak z motoryzacją 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
Czy przypadkiem nie chodziło Ci o 1 Gb? 😄
Przy stronach WWW nie ma aż takiego przeskoku - wystarczy nawet 80 Mbps - u mnie na 100 chodzi wszystko elegancko. Ale co do NO - to przyznam, że są dni kiedy ładuje się 2-3 sekundy, a tak jak dzisiaj to około 800ms i strona jest załadowana. Loteria - tak to bywa na CDNach - gdyby Orange miało serwer we własnej sieci i bardziej zoptymalizowane forum to raczej nie byłoby problemu 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
@Anonim U mnie z kolei na laptopie pojawia się puste pole bez tekstu jak chcę poprawić swoją wypowiedź po niedługiej chwili od zamieszczenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange
@Anonim Ja myślę, że nie....ktoś zgodnie z pierwszą zasadą informatyki stosowanej zarządził włącz/wyłącz 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2