- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
Kiedyś, na początku Nasz Orange, był podnoszony temat poprawienia automatycznego wypełniania pól logowania w Orange. Mam wrażenie, że niewiele się zmieniło. Czy tak mam być? Zapraszam do zerknięcia na screen. Hasło z automatu a login wpisz sobie sam. Bez sensu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
Rewelacja!!! Teraz muszę wpisywać i login i hasło! Chrome nie proponuje zapisania danych. Podobnie edge... Więcej nie testuję.... dość....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
Możesz sobie to ustawiać dowolnie w ustawieniach Chrome chrome://settings/autofill i tu chrome://settings/passwords
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
Ciekawe jak? Nie da się dodać loginu i hasła ręcznie w chrome. A autouzupełnianie to chyba nie do haseł...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
mst napisał(-a):Kiedyś, na początku Nasz Orange, był podnoszony temat poprawienia automatycznego wypełniania pól logowania w Orange. Mam wrażenie, że niewiele się zmieniło. Czy tak mam być? Zapraszam do zerknięcia na screen. Hasło z automatu a login wpisz sobie sam. Bez sensu...
Jak Ci @Piotrekk85 pisał, tak zrób i po kłopocie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
Zapisało się tylko hasło, bez loginu....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
mst napisał(-a):Ciekawe jak? Nie da się dodać loginu i hasła ręcznie w chrome. A autouzupełnianie to chyba nie do haseł...
Chrome>Ustawienia>Zaawansowane
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
Sprawdzę wieczorem, bo obecny komp mam współdzielony. Wydaje mi się, że powinno dać się skonfigurować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nasz Orange - logowanie!
Piotrekk85 napisał(-a):
@burebusek: a Ty możesz zapisać login?
Sprawdzę wieczorem, bo obecny komp mam współdzielony. Wydaje mi się, że powinno dać się skonfigurować.
Jak najbardziej. Przy rejestracji poszczególnych kont, dopóki nie zmienisz haseł, one są zapisane na serwerze Orange, a Ty otwierając Chrome, możesz zapisać każdą dowolną konfigurację/modyfikacja też.
Możesz też w przeglądarce wyczyścić cache (wszystkie opcje) i uporządkować od nowa zapisywanie.