- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam chciałbym się w jakiś sposób skontaktować z konsultantem z którym rozmawiałem wcześniej mam jego imię i nazwisko ale pani na czacie powiedziała że nie ma możliwości się z nim skontaktować. Może znacie jakiś sposób by skontaktował się ze mną?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiutotu przedzwoń do BOK i poproś o przekazanie informacji do danej osoby z prośbą o kontakt. Nie powinno być z tym problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konsultant
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konsultant
Rozmawiałem z nim na infolinii i miał do mnie dzwonić za tydzień ale udało mi się wcześniej cesję zrobić i chciałbym by wcześniej do mnie oddzwonił
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiutotu przedzwoń do BOK i poproś o przekazanie informacji do danej osoby z prośbą o kontakt. Nie powinno być z tym problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konsultant
RaDo_sny napisał(-a):@Misiutotu przedzwoń do BOK i poproś o przekazanie informacji do danej osoby z prośbą o kontakt. Nie powinno być z tym problemu.
Nie będzie z tym problemu, jeżeli pracownik, który do was dzwonił, robił to z numeru infolinii (510 100 100 / *100, 801 234 567, 510 600 600 / *600, 801 505 505). Ale równie dobrze, taką prośbę mógłby przekazać pracownik czata obsługowego (nie sprzedażowego) - http://orange.pl/view/kontakt.
Jeżeli dzwoniono z innego numeru niż podane powyżej, przekazanie prośby o kontakt może być niemożliwe.