@kwardi, nie trzeba posiadać dwóch kont, tylko trochę "pokombinować" w aplikacji. Bo możesz raz widzieć jedne usługi, a potem wszystkie na podglądzie. Ja np. mam w Orange Love tak, że logując się numerem smartfona i PIN-em, widzę dwie komórki. Jak z kolei przełączę na drugą i kodem zatwierdzę, to mam neostradę i wszystkie inne usługi. A jeżeli nie masz połączonych jeszcze usług, to można je dodać.
@kwardinapisał(-a)Cieszę się że mogłem Ci pomóc @wscieklaewka.
A co do starej wersji Mój Orange to jest jeszcze jedna rzecz o której muszę napisać. Mianowicie jeśli masz usługę Orange Love z telefonem komórkowym i zarejestrujesz się w MO podając ID neostrady bądź nr telefonu stacjonarnego, to nie będzie tam niestety telefonu komórkowego (także w aplikacji Mój Orange w Smartfonie). Trzeba założyć drugie konto pod komórkę wpisując podczas rejestracji telefon komórkowy. Dopiero nowa wersja Mój Orange posiada że tak powiem "wszystko w jednym". Niestety, w Smartfonie aplikacja Mój Orange nie honoruje adresów mailowych i trzeba się tam logować do starej wersji systemu. Dlatego jeśli chce się mieć usługi stacjonarne i komórkę, to trzeba mieć 2 konta niestety... Oczywiście niby można je powiązać, ale nie mam pojęcia jak to działa w Smartfonie.
Ja też się cieszę, że Ty się cieszysz @kwardi ![]()
Nie mam usługi Orange Love i chociaż nie muszę się martwić coby mieć jeszcze jedno konto.
Wiem że w smartfonie nie da się zalogować do aplikacji poprzez e-maila bo próbowałam i nici z tego wychodziły
Ty mnie wyprowadziłeś dziś na prostą, i szybko zalogowałam się starym nickiem i hasłem też ![]()
Ot kombinator z Ciebie @Anonim ![]()
@wscieklaewka, to nie ja
@Wiktor kombinował i ja tylko wykonywałem Jego polecenia![]()
@Anonimnapisał(-a)@wscieklaewka, to nie ja
@Wiktor kombinował i ja tylko wykonywałem Jego polecenia
Dobra, dobra @Anonim nie tłumacz się
![]()
Jedyne co mnie martwi jeśli chodzi o Orange na chwilę obecną, to to że do dnia dzisiejszego nie przysłano mi jeszcze e-faktury na pocztę mailową ![]()
W nowym Mój Orange mam już fakturę od wtorku, a na mailu jeszcze nie i boję się że przez te peturbacje z kontami na Mój Orange coś się pochrzaniło i faktura na maila już nie będzie przychodzić... ![]()
@kwardi, sprawdź na swoim koncie abonenckim, czy masz zaznaczoną zgodę na przesyłanie faktury mailem. Przy zmianach mogło dojść do czeskiego błędu
Tak się działo przy zgodach, więc nie zaszkodzi przejrzeć swoje ustawienia.
@Anonim dzięki za sugestie, ale właśnie dostałem e-fakturę na maila ![]()
Wszystko na koncie mam poprawnie ustawione, po prostu zauważyłem że na pocztę mailową e-faktura lubi przychodzić z opóźnieniem. Wystawiana jest dnia 1-go danego miesiąca, a na mailu zawsze mam ją 4-go albo 5-go ![]()
Jedyne co mi nie grało, to to że w Mój Orange fakturę mam już od wtorku, a na mailu dopiero od kilkunastu minut, ale widać tak to już jest. ![]()