Dwa obramowania rozwiązania

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Dzisiaj tego już nie zauważyłem, ale wczoraj na podglądzie konkretnej strony z jakimś rozwiązaniem, pojawiały się dwa obramowania rozwiązania. Miało to jakiś związek z AMA? Nie uchwyciłem, ponieważ ekran nie pozwalał na takie działanie. Scrollem trzeba było zjechać w dół, by to ujrzeć na tej samej stronie.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33105
  • 40667
  • 1403

Nie ma to związku z AMA. Obecnie wątki mają na początku powielone rozwiązanie. Głupio to wygląda gdy w wątku jest tylko jedna odpowiedź.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Anonim  przed chwilą to do tematów AMA mnie wywaliło, zamiast do konkretnego tematu, idę na TV bo chyba przez te AMA cuda na NO się dzieją 😉

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33105
  • 40667
  • 1403

Nie ma to związku z AMA. Obecnie wątki mają na początku powielone rozwiązanie. Głupio to wygląda gdy w wątku jest tylko jedna odpowiedź.
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Piotrekk85  teraz nie mogę posta w Roaming UE - czy system zlicza co do godziny, czy . <> System niby blokuje Spam, wcześniej zawiesiło post, ja dziś kończę z NO, idę ukoić nerwy przed TV 😉

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Anonim , siedzą i ani pary z ust nie puszczą. Testowałem przed logowaniem i na potrzeby tematu, skopiowałem ten link. Po zalogowaniu jest inaczej...znaczy się, po staremu. A offline dwie ramki, wszystkie odpowiedzi i nawet jak na jednej stronie 9 postów, to naprawdę głupio to wygląda. Co na to zaplecze?