- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tworzyłem posta w Nasz Orange / Pomysły / Nowy pomysł, klikając przedtem i kolejno w trakcie komunikatu o błędzie w pytanie z prawej strony. Dopiero trzecie podejście załadowało posta.
Tak teraz na spokojnie rozważam, czy skopiowanie tekstu z rozwiązania, nie spowodowało tego błędu? Nie było żadnego innego i niepotrzebnego ruchu z mojej strony.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
burebusek napisał(-a):Tworzyłem posta w Nasz Orange / Pomysły / Nowy pomysł, klikając przedtem i kolejno w trakcie komunikatu o błędzie w pytanie z prawej strony. Dopiero trzecie podejście załadowało posta.
Tak teraz na spokojnie rozważam, czy skopiowanie tekstu z rozwiązania, nie spowodowało tego błędu? Nie było żadnego innego i niepotrzebnego ruchu z mojej strony.
bardzo często NO traktuje hiperłącza (linki) jako treść wymagającą poprawy, zdaje się, że zależy to do tego w którym trybie piszemy posta, czyli na której zakładce "treść" czy "html". Ja generalnie piszę w domyślnym czyli "treść" i też miewam komunikat o konieczności poprawienia zawartości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
burebusek napisał(-a):Tworzyłem posta w Nasz Orange / Pomysły / Nowy pomysł, klikając przedtem i kolejno w trakcie komunikatu o błędzie w pytanie z prawej strony. Dopiero trzecie podejście załadowało posta.
bardzo często NO traktuje hiperłącza (linki) jako treść wymagającą poprawy, zdaje się, że zależy to do tego w którym trybie piszemy posta, czyli na której zakładce "treść" czy "html". Ja generalnie piszę w domyślnym czyli "treść" i też miewam komunikat o konieczności poprawienia zawartości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czego dotyczy Twój pomysł?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moim zdaniem to Bug na stronie, za często i mnie dotyka, piszę mało więc tym bardziej powinien mnie omijać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):
@burebusek, jeszcze nie przywykłeś do brązowych komunikatów? Hehe 😉 😛
@mabud73, jestem młody i niedokształcony, stąd zdziwienie