- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
@Artur, teraz rozumiem, że pracują nad tym. Nie było informacji żadnej i dlatego myślałem, że nikt się tym nie interesuje. No tak, nie ma wyświetlania nowych postów, to skąd miałem wiedzieć że ktoś monituje problem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi czasem kilka razy wyświetla się komunikat w dolnym prawym rogu ekranu że post który obserwuje został skomentowany. Czasem to troszkę przeszkadza. Ale........może to wina przeglądarki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja bym wprowadził jeszcze jedną opcję - słowa uznawane powszechnie za obraźliwe i użyte w komentarzu byłyby nie akceptowane po kliknięciu przycisku "publikuj". Pojawiałby się komunikat że użyto zabronionych słów, wówczas może by to ostudziło zapał niektórych użytkowników i moderowali by swój wpis.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):Ja bym wprowadził jeszcze jedną opcję - słowa uznawane powszechnie za obraźliwe i użyte w komentarzu byłyby nie akceptowane po kliknięciu przycisku "publikuj". Pojawiałby się komunikat że użyto zabronionych słów, wówczas może by to ostudziło zapał niektórych użytkowników i moderowali by swój wpis.
Na forach powszechnie jest stosowana cenzura słów. Słowa niecenzuralne automat zastępuje innymi lub "wygwiazdkowuje", zależnie od przyjętej opcji.
W ten sposób moderatorzy są odciążeni a dowcipnisiom jest "łyso"... 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jozefg ciekawe jak jest tutaj?? Nie chcę próbować 😜 😜 Hehe 😜 Ale z tego co wiem to pojawiały się czasem wulgarne słowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim na forum przyjęliśmy gwiazdkowanie przez automat, który wykryje niecenzuralne słowo 🙂 Tak jak wspomniał @Jozefg - dzielnie pomaga moderatorom i na Nasz Orange już nawet nie jedno wygwiazdkował, choć wolałbym by nie musiał się przydawać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):
Mi czasem kilka razy wyświetla się komunikat w dolnym prawym rogu ekranu że post który obserwuje został skomentowany. Czasem to troszkę przeszkadza. Ale........może to wina przeglądarki.
@Anonim, jeśli chcesz to bez problemu możesz wyłączyć powiadomienia na ekranie w prawym dolnym - szukaj w ustawieniach 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rafał napisał(-a):@pablo_ck na forum przyjęliśmy gwiazdkowanie przez automat, który wykryje niecenzuralne słowo 🙂 Tak jak wspomniał @Jozefg - dzielnie pomaga moderatorom i na Nasz Orange już się nawet nie jedno wygwiazdkował, choć wolałbym by nie musiał się przydawać 🙂
Myślałem, że to ręczna ingerencja moderatorów - sam widziałem wygwiazdkowanie... na wszelki wypadek uprzedzam, że nie u mnie