Błędy techniczne Nasz Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

@Artur, teraz rozumiem, że pracują nad tym. Nie było informacji żadnej i dlatego myślałem, że nikt się tym nie interesuje. Emotikon: LOL No tak, nie ma wyświetlania nowych postów, to skąd miałem wiedzieć że ktoś monituje problem Emotikon: Mrugający

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6122
  • 109

ha ha! 😄 No w sumie racja 😄 My tu, @Ron, notujemy wszystko, nawet najmniejsze drobiazgi, które zgłaszacie, potem uzgadniamy priorytet i przekazujemy do naprawy. Gdy programiści zobaczyli pierwszą naszą listę to zaręczam Ci - zbledli 😛
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Mi czasem kilka razy wyświetla się komunikat w dolnym prawym rogu ekranu że post który obserwuje został skomentowany. Czasem to troszkę przeszkadza. Ale........może to wina przeglądarki.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Ja bym wprowadził jeszcze jedną opcję - słowa uznawane powszechnie za obraźliwe i użyte w komentarzu byłyby nie akceptowane po kliknięciu przycisku "publikuj". Pojawiałby się komunikat że użyto zabronionych słów, wówczas może by to ostudziło zapał niektórych użytkowników i moderowali by swój wpis.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1588
  • 21

pablo_ck napisał(-a):

Ja bym wprowadził jeszcze jedną opcję - słowa uznawane powszechnie za obraźliwe i użyte w komentarzu byłyby nie akceptowane po kliknięciu przycisku "publikuj". Pojawiałby się komunikat że użyto zabronionych słów, wówczas może by to ostudziło zapał niektórych użytkowników i moderowali by swój wpis.

Na forach powszechnie jest stosowana cenzura słów. Słowa niecenzuralne automat zastępuje innymi lub "wygwiazdkowuje", zależnie od przyjętej opcji.

W ten sposób moderatorzy są odciążeni a dowcipnisiom jest "łyso"... 😄

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Jozefg ciekawe jak jest tutaj?? Nie chcę próbować 😜 😜 Hehe 😜 Ale z tego co wiem to pojawiały się czasem wulgarne słowa.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1588
  • 21

😄 Masz edycję postu to można szybko wykasować....

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

@Anonim na forum przyjęliśmy gwiazdkowanie przez automat, który wykryje niecenzuralne słowo 🙂 Tak jak wspomniał @Jozefg -  dzielnie pomaga moderatorom i na Nasz Orange już nawet nie jedno wygwiazdkował, choć wolałbym by nie musiał się przydawać 🙂

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6122
  • 109

pablo_ck napisał(-a):

Mi czasem kilka razy wyświetla się komunikat w dolnym prawym rogu ekranu że post który obserwuje został skomentowany. Czasem to troszkę przeszkadza. Ale........może to wina przeglądarki.

@Anonim, jeśli chcesz to bez problemu możesz wyłączyć powiadomienia na ekranie w prawym dolnym - szukaj w ustawieniach 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5577
  • 19294
  • 187

Rafał napisał(-a):

@pablo_ck na forum przyjęliśmy gwiazdkowanie przez automat, który wykryje niecenzuralne słowo 🙂 Tak jak wspomniał @Jozefg -  dzielnie pomaga moderatorom i na Nasz Orange już się nawet nie jedno wygwiazdkował, choć wolałbym by nie musiał się przydawać 🙂

Myślałem, że to ręczna ingerencja moderatorów - sam widziałem wygwiazdkowanie... na wszelki wypadek uprzedzam, że nie u mnie Bardzo szczęśliwy mężczyzna