- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
Też już mam i widzę. Czary-mary po zamknięciu przeglądarki. Tak ustawione i pewnie za długo tutaj ślęczałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odnośnie zasad społeczności to najważniejsze można znaleźć na stronie głównej pod linkiem Jak założyć nowy temat i zasady Nasz Orange.
Moglibyśmy dopisać każdy najdrobniejszy szczegół, np. że posty można edytować przez 24h, albo że zamiast pisać jeden post po drugim lepiej edytować poprzedni. Tylko wtedy z krótkich, zwięzłych zasad zrobiłby nam się podobny do prawnego regulaminu, przydługi tekst, który przeczytałby maks. 1% użytkowników.
Taka strategia wydaje się sprawdzać, bo naprawdę rzadko musimy wyjaśniać szczegółowe zasady 🙂
Co do zliczania lajków to badamy temat. Dzięki @mabud73!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A poznałeś już, @Ragor, "mini-rozgrywkę" w Nasz Orange? 🙂
https://nasz.orange.pl/t5/O-społeczności/Punkty-Orange-poziomy-i-rangi-zasady-przyznawania/m-p/21172
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A poznałeś już, @Ragor, "mini-rozgrywkę" w Nasz Orange? 🙂
https://nasz.orange.pl/t5/O-społeczności/Punkty-Orange-poziomy-i-rangi-zasady-przyznawania/m-p/21172
Jasna sprawa. Plan awansów już dawno rozpisany. Dużo pracy nie było, bo dla mnie maks poz 18.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem, czy się czepiam, ale wkurza mnie np. kliknięcie w konkretnym poście w polecany link związany z NO i otwarcie go w nowym oknie. To mi wygląda jak równoległa sesja, z której (po przeczytaniu) zawsze się wyloguję i zamykam. No i na tym, na którym sobie czytam, czy przeglądam, niby jestem widoczny jako zalogowany, a jednak w ostatniej mojej "akcji" wyskoczył komunikat. Natomiast po próbie odpowiedzi na post, dopiero wówczas następuje wylogowanie. Czy nie można by tego jakoś uprościć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Zasaj sobie nowa wersje 14393.970 masz tu link https://support.microsoft.com/en-us/help/4016635/windows-10-update-kb4016635
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, pewnie masz w przeglądarce ustawione, aby linki otwierała w nowym oknie, a nie w nowej karcie. Próbowałeś ustawić odwrotnie? Myślę, że otwieranie w nowej karcie szybko polubisz, a i "autoryzacja" będzie trwała dłużej.
Dzięki za zrzut ekranu, przy którejś z kolejnych aktualizacji uprościmy ten komunikat 🙂 @Natalia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
@burebusek, pewnie masz w przeglądarce ustawione, aby linki otwierała w nowym oknie, a nie w nowej karcie. Próbowałeś ustawić odwrotnie? Myślę, że otwieranie w nowej karcie szybko polubisz, a i "autoryzacja" będzie trwała dłużej.
@Artur, o to chodziło?