- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
vdsl2 napisał(-a):@Artur Jeszcze cos nie tak jestem, wylogowany a pokazuje, że jestem Status online.
Tak będzie jeżeli masz drugie okno otwarte. 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
ulala, to chyba przez to usunięte konto. @Natalia, rzuć okiem, kod usuniętego konta chyba rozwalił nam kod widgetu najnowszych postów 😐
@Jozefg, "gość" mógłby sugerować, że można pisać bez zalogowania, prawda? Tego wolelibyśmy uniknąć, niemniej jeśli ktoś bedzie miał inne propozycje zastąpienia określenia "konto usunięte"to chętnie poznamy 🙂
Nie. Pozostawia się domyślną rangę Gość właśnie po to żeby uniknąć takich niespodzianek. Choć równie często stosuje się rangę Zbanowany .
Tworzy się osobną grupę bez prawa pisania i tam przenosi się konta podpadziochów. 😄
Szybko i sprawnie . Sama nazwa takiej grupy to już zależy od Admina i charakteru forum...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jozefg, @Artur, może lepiej nie modyfikować na siłę, zgadzam się z Józefem, że domyślne są często najtrafniejsze, jeśli ktoś zdecydował się "wycofać" z uczestnictwa na forum niech jest "konto usunięte" bo to nie zawsze "zbanowany"... Jak rozumiem, ban może być czasowy, to tylko tylko brak możliwości pisania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A tak przy okazji, ciekawe co z licznikiem postów.... mi pod avaterm wyświetla tylko jeden.... @Mikołaj, możesz to sprawdzić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Domator napisał(-a):
A tak przy okazji, ciekawe co z licznikiem postów.... mi pod avaterm wyświetla tylko jeden.... @Mikołaj, możesz to sprawdzić?
Jeszcze to jutro potwierdzę, ale jeśli dobrze pamiętam to do rankingów nie wliczają się posty dodane w kategorii Społeczność. Celem Nasz Orange jest pomaganie innym, a można to robić w pozostałych kategoriach, do czego oczywiście zachęcam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Domator napisał(-a):A tak przy okazji, ciekawe co z licznikiem postów.... mi pod avaterm wyświetla tylko jeden.... @Mikołaj, możesz to sprawdzić?
Jeszcze to jutro potwierdzę, ale jeśli dobrze pamiętam to do rankingów nie wliczają się posty dodane w kategorii Społeczność. Celem Nasz Orange jest pomaganie innym, a można to robić w pozostałych kategoriach, do czego oczywiście zachęcam 🙂
Ha niezawodny @Artur ; Artur, toś i mnie trochę zaskoczył, że "społeczność" nie jest liczona... wydawało mnie się iż wspominałeś kiedyś coś o "grupie specjalnej" że lajki się nam stamtąd nie dodają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur - miało tak być ale okazało się że coś się to kaszaniło. Chyba że informatycy się z tym błędem uporali. 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
...niemniej jeśli ktoś bedzie miał inne propozycje zastąpienia określenia "konto usunięte"to chętnie poznamy :)...
...nocna wena...zamiast określenia "konto usunięte" proponuję:
-eks bywalec
-były użytkownik
-rozmyślony
dla "zbanowany", jeśli miało by takie być:
-wyproszony
-eksmitowany...