W najnowszych powiadomieniach u mnie, w pogaduchach jedno kieruje do @Anonim na str.3 z poniedziałku, a drugie prawidłowo do 4 str. z piątku. @Wiktor, sprawdzisz to?

@AnonimTeż zauważyłem dziwne powiadomienia i nie tylko jak spore opóźnienia z wyświetlaniem.
@Piotrekk85, kto zadba o poprawność działania serwisu, jak nie my? Natrętnie, aż do skutku, przyczyniamy się do mobilizacji, by hulało jak należy. Weź frazę pogaduchy i np. u mnie na obecną chwilę jest na drugiej pozycji, ale kieruje na 188 stronę. Niedawno, to tak pośrodku i trzeba było zejść na najświeższą stronę. Oczywiście, bez żadnych zmian preferencyjnych po stronie forumowicza.
Zerknę na to później bardziej wnikliwie.
Ale już teraz mogę napisać, że polubione przeze mnie posty wg chronologii czasowej to:
Nie za bardzo czaję o co chodzi z tymi nrami stron (3, 4), skoro temat Pogaduchy ma już bez mała
ok. 190 s.; oczywiście przy założeniu, że mamy to domyślne ustawienie:liczba wyświetlanych postów (per strona) w temacie
Ale chyba jest programista w Orange który się tym portalem zajmuje?
@Piotrekk85, nie przekomarzajmy się. Nadzieja umiera ostatnia, kiedy na próżno szukasz imienia, kończącego się na spółgłoskę ć
Co konia obchodzi, jak się wóz przewróci?![]()