- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej,
Jakiś czas temu zakupiłem orange na kartę. Na tablecie chciałem sobie zakupić paczuszkę w grze, w którą na nim pogrywam, środkami z karty lecz po wyborze opcji zapłać za pośrednictwem operatora orange najpierw wyświetla się informacja o wysyłaniu smsa weryfikującego do operatora orange po czym wyskakuje błąd z opisem : "Na Twoim koncie nie można włączyć usługi płatności mobilnych. [OR-DVASA2-02]. Ktoś wie o co chodzi ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli chodzi o Google Play, to w ofercie na kartę nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
płatność
Daje ci link do wątku z tą samą sytuacją i w tym wątku jest rozwiązanie może ci pomoże .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
płatność
@wscieklaewkanapisał(-a)
Wydaje mi się, że jedynym wyjściem z sytuacji jest zapłata kartą kredytową
Albo PaySafeCard
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
płatność
@Gontarnapisał(-a)Hej,
Jakiś czas temu zakupiłem orange na kartę. Na tablecie chciałem sobie zakupić paczuszkę w grze, w którą na nim pogrywam, środkami z karty lecz po wyborze opcji zapłać za pośrednictwem operatora orange najpierw wyświetla się informacja o wysyłaniu smsa weryfikującego do operatora orange po czym wyskakuje błąd z opisem : "Na Twoim koncie nie można włączyć usługi płatności mobilnych. [OR-DVASA2-02]. Ktoś wie o co chodzi ?
Nie będę wnikać w szczegóły, co do regulaminu Google vs płatności, jest takowy ale go nie przeczytałeś, jest tylko jedna opcja na prepaid, zakup aplikacji i płatność kartą płatniczą:
Do konta możesz dodać te karty kredytowe i debetowe:
- American Express
- MasterCard
- Visa
- Visa Electron