- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet działa, spotify nie
Cześć, od około tygodnia, gdy telefon jest połączony z internetem przez sieć komórkową nie działa spotify - wyświetla info że brak internetu. Tymczasem inne aplikacje korzystające z internetu (mapy google, messenger, aliexpres, allegro) działają. Co ciekawe, gdy w przeglądarce próbuje wejść na stornę w domenie spotify.com, ta strona też się nie ładuje.
Gdy telefon znajduje działa przez wifi, wszystko działa OK.
Co może być nie tak?
(Telefon to xiaomi mi9t. Przez oststnie 2 miesiące wszystko działało ok, spotify zaczęło się psuć ok. tydzień temu)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wloczynutka nie dostałeś przypadkiem MIUI 11 już, bo bywają problemy po tej aktualizacji, jeśli po aktualizacji ten problem masz, to Twardy Reset z przycisków, ale wcześniej kopia wszystkiego na telefonie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, mam miui11 i faktycznie update był jakoś tydzień temu
Dobra, wysłałem im zgłoszenie błędu razem z logami, zobaczymy co odpiszą
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wloczynutkanapisał(-a)Tak, mam miui11 i faktycznie update był jakoś tydzień temu
To tak jak pisałem, problem drzemie w tej aktualizacji z MIUI 10 do MIUI 11, pozostaje Twardy Reset z przycisków, drastyczny krok ale powinien pomóc, jak nie pomoże to ... trzeba będzie czekać na poprawkę do MIUI 11, bo problem jest z nią globalny, coś pospieszyli się z udostępnianiem MIUI, ale Xiaomi od zawsze ma problem z tym interfejsem (nakładką na Android).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie jest wina sprzętu tylko u Orange. Mam Samsunga A9 2018 i mam ten sam problem. Zmiana ustawień APN pomaga na chwilę. Po za tym problem mam na telefonie i na tablecie, dwie różne karty pre-paid, dwa różne sprzęty oraz dobra znajoma też ma tak samo. Więc jak to możliwe, że 5 różnych sprzętów ma taki sam problem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przecież w temacie obok i na iphone, Sony, Samsung, Xiaomi jest ten sam problem więc co ma do tego aktualizacja miui bo może o czymś nie wiem.
- « Poprzedni
- Następny »