- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego nie mogę przelać pieniędzy ze skarbonki na konto główne? Korzystam ze skarbonki około 4-5 lat i nigdy nie miałem problemu z wyciągnieciem środków a teraz gdy wysymał sms pod numer 8084 o treści GLOWNE X dostaje odpowiedź ,,Nie masz dostępu do usługi,, mimo że po doładowaniu konta dostaje sms że wpłynął bonus do skarbonki za doładowanie. A jest w skarbonce 22,5zł i żadnej kwoty nie mogę przelać. Co mam zrobić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To zgłoś na bok przez czat - link wyżej, będzie najszybciej.
Na konto główne - wyślij bezpłatnego SMS-a o treści GLOWNE X pod numer 8048 (X oznacza pełną kwotę, jaką chcesz przelać, np. 7 zł. Musisz posiadać min. 5 zł w Skarbonce)
Usługa skarbonki jest aktywna do 31.12.2020, później zostanie wyłączona całkowicie. Warto sprawdzić inne promocje na orange.pl
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę przelać środków ze skarbonki
-Kamil- napisał(-a):Dlaczego nie mogę przelać pieniędzy ze skarbonki na konto główne? Korzystam ze skarbonki około 4-5 lat i nigdy nie miałem problemu z wyciągnieciem środków a teraz gdy wysymał sms pod numer 8084 o treści GLOWNE X dostaje odpowiedź ,,Nie masz dostępu do usługi,, mimo że po doładowaniu konta dostaje sms że wpłynął bonus do skarbonki za doładowanie. A jest w skarbonce 22,5zł i żadnej kwoty nie mogę przelać. Co mam zrobić?
Wysyłasz oczywiście np. GLOWNE 22 . Pewnie coś się zwiesiło. Możesz też przelać przez Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Próbowałem każdej liczby. A taki problem mam już od paru tygodni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
możesz to zrobić w Mój Orange lub
jeśli chcesz, żeby złotówki trafiły na konto promocyjne, wyślij bezpłatnego SMS-a o treści PROMO X pod numer 8048, (gdzie X oznacza pełną kwotę, jaką chcesz przelać, np. 7) lub
jeśli chcesz, żeby złotówki trafiły na konto główne, wyślij bezpłatnego SMS-a o treści GLOWNE X pod numer 8048 (X oznacza pełną kwotę, jaką chcesz przelać, np. 7.
jesli to nie działa to moze być przeciązony serwer jak po godzinie ta sama sytuacja zgłoś na orange@bok.pl lub do salonu sie udaj tam sprawdzą co sie dzieje
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taryfa nie była zmieniana od dawna już. A obecnie mam orange yes.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To zgłoś na bok przez czat - link wyżej, będzie najszybciej.
Na konto główne - wyślij bezpłatnego SMS-a o treści GLOWNE X pod numer 8048 (X oznacza pełną kwotę, jaką chcesz przelać, np. 7 zł. Musisz posiadać min. 5 zł w Skarbonce)
Usługa skarbonki jest aktywna do 31.12.2020, później zostanie wyłączona całkowicie. Warto sprawdzić inne promocje na orange.pl