- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[archiwum] Ekstra zasilenia skarbonki
Co jakiś czas Orange postanawia zasilić Skarbonkę za 93 dni korzystania z usług. Za każdym razem mnie to bawi.
Tyle straconego czasu by dać użytkownikowi jeden grosz.
Usługa skarbonki jest aktywna do 31.12.2020, później zostanie wyłączona całkowicie. Warto sprawdzić inne promocje na orange.pl
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ekstra zasilenia skarbonki
Nie do końca. Mając w skarbonce większą kwotę dostaniesz parę złotych, 5% zgromadzonych środków.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TJZSnapisał(-a)
Co jakiś czas Orange postanawia zasilić Skarbonkę za 93 dni korzystania z usług. Za każdym razem mnie to bawi.
Tyle straconego czasu by dać użytkownikowi jeden grosz.
A mnie to cieszy bo na ten przykład do mojej skarbonki wczoraj wpadło 2,61 zł za 93 dni korzystania z usługi, i mam już ponad 54 zł za free
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki temu skarbonka ci nie przepada. Przychodzi sms o tym, że skarbonka się kończy, a potem sms, że stan środków zwiększył się o 5%.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi nie chodzi o to czy usługa ma sens czy nie. Jest i działa to ok. Dodaliby jakiś limit od którego informują o fakcie po prostu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)Nie do końca. Mając w skarbonce większą kwotę dostaniesz parę złotych, 5% zgromadzonych środków.
Witaj@Katani1
A od doładowania na ten przykład dziesięciozłotówką , dostaję 1 zł za free , i ziarnko do ziarnka a utworzy się niezła kwota w skarbonce 🙂
W ogóle dzień dobry na NO. Nie wiem czy mnie pamiętasz ze starego forum, ale ja Ciebie bardzo dobrze zapamiętałam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TJZSnapisał(-a)Mi nie chodzi o to czy usługa ma sens czy nie. Jest i działa to ok. Dodaliby jakiś limit od którego informują o fakcie po prostu.
@TJZS- Witaj 🙂
No ale jak Ty sobie wyobrażasz ten limit nie rozumiem, bo jeśli ja przez te 93 dni doładowuję sobie konto jakąś tam kwotą ( przypuśćmy pięciozłotówką ) to po 93 dniach mam już dość trochę tych pieniążków w skarbonce. No i mnie się wydaje, że oni później sumują te kwoty no i wychodzi ciut więcej niż mniej 🙂 No nie wiem sama jak to się ma, :(... Czy jest tu ktoś kto może wytłumaczyć laikowi - znaczy się mi ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj