- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w "za darmo w Orange"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładając jeszcze 5, masz za 30 PLN rozmowy, SMS-y, MMS-y i GB.
Mnie najbardziej interesują rozmowy i GB, dlatego utrzymuję starą wersję za 25 PLN.
Ostatniego SMS-a z komórki wysłałem jakieś 2 m-c temu, aby aktywować kartę lojalnościową
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Mnie najbardziej interesują rozmowy i GB, dlatego utrzymuję starą wersję za 25 PLN.
Ja miałem tez ten stary cykl. Zbierałem na 1T, ale przeliczyłem i przy włączonym cyklu na 31 dni dokupiłem cykl na 7 dni nawet od razu dwa i po kilku tygodniach zostałem mile zaskoczony. Pierwsze automatyczne odnowienie i 22GB na 7 dni za 7 zł. Nie było wyłączenia ani zamrożenia cyklu, to wcześniej zgromadzone GB nie przepadły.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 , jest łatwiej bez kombinowania, a nawet dopłacić wolę 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RonKombinowanie to jest gdy bez żadnych opłat ma się wiecznie ważny nr z usługą za darmo w orange wraz z 1 darmowym numerem z dowolnej sieci tylko z minimalną przerwą raz na 30 dni.
PS. Przez złe informacje wiele osób niepotrzebnie przechodziło na stary jednorazowy pakiet 1TB/365 za 300zł dezaktywując cykl za 25zł/31dni zamiast przejść na cykl 7zł/7dni gdy potrzebowały sporo GB. Wcześniej ratowałem się fioletem, teraz już nie muszę choć i tak mam jako rezerwę.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »