- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Free na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):
Poczytajcie forum telepolis i fora dla allegrowiczów. Tam jest info o blokadach na karty zakupione na allegro czy olx.
Możesz podać linki ? Nie ogarniam tamtego forum 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):
np tu http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=83319&start=915#p939683
Dzięki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Trochę bez sensu to Orange zrobiło bo teraz bije rykoszetem jak leci zwyklych użytkowników.- takich jak ja.
Mi akurat niepotrzebne 1410 giga w telefonie, tylko za tyle ile doładuję, aby było na rok. A jak wiadomo, każdy użytkuje inaczej. Mam nadzieję ,że Orange pójdzie po rozum do głowy. Poza tym mogli od razu dać promocję 1410 na jedną osobę lub trzy karty zarejestrowane na jednego użytkownika max! i by teraz nie mieli takiego bólu tyłka z tymi handlarzami na alledrogo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie i kiedy ogłoszono zmianę promocji KWR w ONK lub jej odwołanie? Jest to bardzo ważne, bo w przypadku promocji ciągłej nie ma mowy o wprowadzeniu zmian lub odowłaniu ze skutkiem natychmiastowym. A ten wątek rozpoczyna się od słów: "od dziś następują duże zmiany w ofercie..." zatem jest to zgodne z jeszcze obowiązującym prawem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komunikaty zwyczajowo były umieszczane tu http://www.orange.pl/komunikaty_b2c.phtml ale w tym wypadku nie ma, nie wiem czy jest też w innym miejscu. Jeśli masz jakieś oczekiwania od operatora, warto złożyć reklamację np. przez mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oczywiście, że gdyby została odwołana i o tym zakomunikowano, lub zaproponowano zmiany w regulaminie i też o tym poinformowano byłoby ok. Ale jak widać nie ma nigdzie info o odwołaniu czy zmianach, za to są nowe regulaminy. Takie postępowanie jest niezgodne z polskim prawem i było już kilka interwencji UOKiK w sprawie zmian podczas trwających promocji...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś