- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie dokonałem zmianę numeru telefonu na kartę oplata widniała 25 zl a mi potrąciło 50 zl 😱 fakt ze aplikacja mobilna Mój Orange nie działa a jutro dopiero można złożyć reklamację i to sprawdzić co sie stalo.Nowy numer telefonu jest przydzielony tylko kase podwojnie zabrało...
_______
* Wpis wydzielony jako nowy temat - Bartłomiej
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wracam do tematu reklamacja zostala pozytywnie rozpatrzona doładowali mi konto kwota 25 zl.Dziekuje firmie Orange za porządnie sprawdzenie sprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana numeru telefonu na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 Pierwszy raz pokazało że usługa jest niedostepna ale kasy nie pobrało za drugim razem dokonałem i pobrało dwa razy ale coś robią bo systemy są niedostępne wiec jakiś bład sie pewnie wkradł jutro rano sprawdzą no chyba że numer złoty kosztował nie 25 zł jak pisało tylko 50 zł no ale sprawdze jutro to się dowiem i zaaktualizuje temat 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Niestety nic nie zwrócą bo okazuje się ze zmiana numeru telefonu na złoty to koszt 50 zl a nie 25 zl ale przy sekwencji *660*# koszt numeru złoty to 25 zl poprosiłem o poprawienie błędów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9Sprawdziłem https://www.orange.pl/omnibook/zmiana-numeru-telefonu-w-ofercie-na-karte#dla-klienta#brak#czym-jest-...
koszt 50 zł
Zabrakło w opisie głównym tej info, że to zamiana na "złoty"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 ja czegoś tu nierozumię , piszesz że poprosiłeś o poprawienie błędu , bo przy sekwencji *600*# koszt nr "złoty" to 25zł. , okazuje się że ten koszt to nie 25zł. tylko 50zł.
Jeżeli nastąpił błąd , i w opisie głownym zabraklo tego info , to dlaczego nie składasz
reklamacji ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 reklamacje mi nie przyjeli ale teraz rozmawiałem z konsultantka o tej sprawie i przyjęła mi reklamacje maja na to 7 dni trzeba poczekać na odpowiedź.Wroce do tematu jak otrzymam odpowiedz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wracam do tematu reklamacja zostala pozytywnie rozpatrzona doładowali mi konto kwota 25 zl.Dziekuje firmie Orange za porządnie sprawdzenie sprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 to dobrze że się udało... więc czas chyba na zmianę rozwiązania w tym wątku 🤔