- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamknięcie usług w Orange na kartę: "Masz Minuty i Masz SMS-y", "Pakiet 120 minut do
@Anonimnapisał(-a)
Ciekawe kiedy usuną Nolimits za 25 zł
Po co o tym piszesz, twoje przesłanie jest na dodatek błędne 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamknięcie usług w Orange na kartę: "Masz Minuty i Masz SMS-y", "Pakiet 120 minut do
@spironapisał(-a)@wscieklaewka widziałaś to o 120 minut?
Nic nie widziałam @spiro - ja korzystam z tego pakietu , czy Ty coś wiesz czego ja nie wiem ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
@wscieklaewka: pod koniec lutego wyłączą pakiet 120 minut 😞
@Piotrekk85- nie nerwuj mnie 😞
Co zostanie jak wszystko powyłączają ?
Moment bo czegoś nie rozumiem
Mam w pakiecie 120 minut dajmy na to 1300 minut ( bo sobie doładowywałam ) wiem, że do lutego nie wykorzystam tego, no to co wtedy ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Osoba która korzysta wyłącznie z pakietów 2 ( 120 minut do wszystkich, i 60 minut na stacjonarne ) nie posiadająca żadnych innych zbędnych usług, zostaje potraktowana po " macoszemu " wg mnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli jedynym wyborem pozostaje pakiet 200 minut na 31 dni ( SMS-y i rozmowy do wszystkich sieci łącznie ze stacjonarnymi.) Hm ciężka sprawa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak piszesz , jedyna opcja @wscieklaewka , widać ten pakiet był niszowy i go wygaszają, sam nie mam stacjonarnego telefonu, nie dzwonię też na takie numery.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)Tak jak piszesz , jedyna opcja @wscieklaewka , widać ten pakiet był niszowy i go wygaszają, sam nie mam stacjonarnego telefonu, nie dzwonię też na takie numery.
To był super pakiet dla ludzi starszych którzy korzystali sporadycznie z komórki, którzy w ogóle nie obsługiwali SMS
Ech smutna sprawa dla tych abonentów 😞 😞 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla starszych ofert może okazać się ze cykl za 7 zł będzie najlepszą ofertą. Można przez 30 (dla bezpieczeństwa lepiej przyjąć 29) dni nie mieć środków do automatycznego odnowienia oferty a inkrementacja licznika odnowień zostaje.