- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowany numer telefonu
Witam, od dłuższego czasu nie mogę nic zrobić z mojego telefonu, nawet doładować konta mimo iż to telefon na kartę i miałam rok ważności konta. Jeszcze niedawno numer widniał w Mój orange a teraz już go nie ma na moim profilu. Co można z tym zrobić? Nie ukrywam że zależy mi na zachowaniu numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdź np. przez czat, czy numer jest do odzyskania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rozaaa w takim przypadku warto skontaktować się z infolinią telefonicznie lub przez czat i wyjaśnić sprawę, być może trzeba będzie złożyć reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RozaaaCzy to jest ten sam numer z którym były wcześniej problemy? Po kontakcie z infolinią opowiedz na czym stanęło...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rozaaa zostaje kontakt z infolinią lub na czacie w celu odzyskania numeru. Najlepiej zrobić to jak najszybciej, bo numer może całkowicie przepaść i nie będzie już od odzyskania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety, numer jest już nieaktywny. Pozostaje mi kupić nowy starter i liczyć na to że tafię w ten sam numer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rozaaa żeby z nowym starterem trafić na numer, który miałeś wcześniej, to musiał bbyś mieć lepszego farta niż trafienie szóstki w lotka.
Proponuję dzwonić na infolinię lub pisać na czacie w celu odzyskania numeru. Były już osoby z podobnym problemem do Twojego i udało się numer odzyskać po kontakcie z infolinią. Zakładam, że od wyłączenia numeru nie minął rok czasu. Do roku powinno dać się odzyskać numer. Potem przepada bezpowrotnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RozaaaTrafić na własny numer jest niemożliwe...Jeśli nie minął rok i na dodatek sam numer nie znalazł się w puli zarezerwowanych/przypisanych do jakieś innej karty jest szansa odzyskania go...był już taki temat...i się nie udało. Kontakt do Operatora powinien załatwić sprawę, lub pozwolić uzyskać konkretną odpowiedź
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rozaaanapisał(-a)mimo iż to telefon na kartę i miałam rok ważności konta.
Tego nie mogę zrozumieć... To RWK to kiedy było ostatnio włączone? 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rozaaa skontaktuj się z BOK, gdyż numer jest możliwy do odzyskania i nie powinno być problemów skoro minął krótki czas od dezaktywacji numeru (poniżej 3 miesięcy).
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »