- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowane polaczenia wychodzące jak odblokować?
Witam serdecznie.
Wszystko do dzisiaj działało prawidłowo, połaczenia nie były zablokowane, jednak dzisiaj zablokował(em) telefon jakimś kodem i mam problem z odblokowaniem go, mianowicie chodzi o blokowanie połączeń wychodzących. W ustawieniach telefonu jest ta opcja włączona, a gdy próbuje ją dezaktywować dostaję komunikat "nieoczekiwana odpowiedź sieci". Hasło wpisuje prawidłowe. Proszę o pomoc, jestem w Holandii i muszę mieć dostęp do wykonywania tego typu połączeń najlepiej na już. Pozdrawiam!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inna opcja to zmień operatora roamingowego na jakiegoś co ma tzw proste wybieranie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko robię dobrze, ale przy call backu potem jak wpisze ten kod mówi mi, ze nie ma takiego numeru... A operatora zmieniłem, był już Vodafone, T-mobile, KPN... A głównie rozchodzi sie o odblokowanie tylko wychodzących połączeń... Jestem załamany, telefon musze miec!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten kod wstukasz przed, jakbyś wybierał numer.
Ew. spróbuj jeszcze w ustawieniach połączeń odszukać opcję za prezentację numeru - wybierz ustala sieć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Również mi się to zdarzyło zablokował em telefon jakimś kodem dzwoniłem do operatora i u nich wszystko jest ok a telefon nie działa Kod o którym jest mowa nie odblokuję telefonu pomocy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piter2625 czy jesteś w stanie podać, jakiego kodu użyłeś, że telefon został zablokowany? Jaki to telefon?