- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
@kris68 , nie chodziło mi o Ciebie, ale ogólnie, że jak ktoś nie zna tego sposobu, to zapłaci w salonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
@IreneuszCD no widzisz tego akurat nie wiedziałem.
Ale może głupie pytanie w sprawie iPhone 14 i miejsca tam na e-sim - tak oglądałem na YouTube Premium-gośc wyjaśniał ze w tym telefonie na opcji e-sim możesz zainstalować nawet 4 karty np. Orange Flex które ostatnio zacząłem używać. Sorry za offtopic, ale czy gość miał racje ze w jednym telefonie można mieć nawet w sumie 5 kart oczywiście nieaktywnych jednocześnie??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
To jest prawda, można mieć kilka e-sim, nie sprawdzałem tego, ale jest taka opcja i aktywujesz którą chcesz, zresztą to tylko profile operatora, można i zagranicznego mieć 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
@IreneuszCD dzieki za potwierdzenie bo nie bylem pewien do konca. Moze przeniose moje Orange Flex do jednego telefonu i drugi zostanie w domu, plus kupno jakiejs czeskiej karty ( z wiadomego powodu ).
Boze tu nie wolno pisac prawdy bo pracownicy Orange dzialają.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
@kris68 na iPhone nie sprawdzałem, ale na innym modelu telefonu sprawdziłem. Zainstalowałem 4 karty eSIM, bez problemu można przełączać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
Małe sprostowanie mój Samsung Galaxy A3 jednak obsługuje LTE (także sieci 2G i 3G) ale mi w sumie chodziło o wymianę karty SIM w związku, z wyłacząniem sieci 2G i 3G więc muszę wymieniać już kartę czy nie ma jeszcze pośpiechu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
Muszę korektę dać 😎
Koszt wymiany sim karty starterem za 5 zł = 15 zł, dziś wymieniałem kartę, bo stara focha zrobiła i nie logowała się do sieci.
Wcześniejszy wpis z 25zł to omyłkowo wpisałem, bo tyle za wymianę w salonie było, ale to pewnie nieaktualne już, nawet w firmowym Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
Żabka ma fajne startery Orange 😃
Mam kilka kroków od domu, więc pomimo że wymienili by mi SIM kartę za darmo, oszczędziłem paliwa i fatygi do salonu, 15 zł odżałować można 😎
Skasowałem fajny numer i pewnie srebrny 503xxxxxx, dodatkowo świerza seria.
Jeden minus, nie zaklejony puk, czyżby oszczędności w produkcji 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
w takim razie jeśli Twoja karta nie obsługuje LTE, a każdy salon robi problem. Złóż Reklamację przez Mój Orange, opisz sytuację i powołaj się na Regulamin. Poproś o wyznaczenie salonu w, którym wymienią kartę SIM.
Wyłączenie 3G nastąpi w 2024. Natomiast staraj się wymieć jak najszybciej, aby nie tracić na możliwościach sieci 😉
Zdaję sobie sprawę, że 25zł, to nie majątek, ale tutaj chodzi o zasadę.