- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko bez limitu - czy są jeszcze możliwe do uruchomienia opcje inne niż na 31 dni?
- Hey. Czy nadal są dostępne pakiety na dni , (1,5,7,10,31 )Wszystko bez limitu? Czy tylko na 31dni został?
- Pytam bo chciałam włączyć i dostał SMS że się nie da.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko bez limitu - czy są jeszcze możliwe do uruchomienia opcje inne niż na 31 dni?
Zmienił się regulamin starego pakietu bez MMS-ów:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko bez limitu
Czyli mam rację ,likwidują wszystkie pakiety.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko bez limitu
Możesz przecież skorzystać z tego:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko bez limitu
Nic nie likwidują. To co wysłał @Katani1 pakiety na dni z których osobiście korzystam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko bez limitu
A kiedy to włączyłeś ostatnio? Bo ja chciałam 4 list. i dostałam smsa zwrotny że nie ma i wł. za 25zł na 31!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kodem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdradzisz jakim?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W komunikatach nie ma informacji o zmianach, ale pojawiły się nowe regulaminy obowiązujące od 3.11.2022.
Próbowałem wczytać się dokładnie, ale nie zauważyłem większych zmian oprócz tytułowej, czyli pozostawienia w jednorazowych NL bez MMSów tylko 31 dniowej wersji.
Trochę kosmetyki. W którymś z regulaminów poprawiono oczywistą błędną nazwę usługi w punkcie związanym z ważnością dodatkowego pakietu 5 GB.
Jakoś mam trudności , że znalezieniem konkretnych punktów w regulaminach cyklicznych NL bez MMSów kiedys zapowiadanych zmian obowiązujących od 7.03.2022
- Od 7 marca 2022 r. wprowadzamy zmiany w regulaminie usługi cyklicznej „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” (wersja cykliczna)
- Od dnia wprowadzenia zmiany:
- zgromadzone w usłudze cyklicznej gigabajty nie będą przepadać po nieudanej próbie odnowienia usługi. Oznacza to, że gigabajty będą przywracane i sumowane z nowym pakietem gigabajtów w przypadku skutecznego odnowienia się usługi cyklicznej w kolejnych próbach lub po włączeniu innej wersji usługi.
- możliwe będzie włączenie usługi w wersji jednorazowej, gdy aktywna jest wersja cykliczna. Oznacza to, że gigabajty w ramach pakietu bazowego oraz dni ważności nowej usługi jednorazowej zostaną dodane do już posiadanych w ramach aktywnej usługi cyklicznej. W ostatnim dniu ważności usługi nastąpi próba odnowienia zgodnie z cyklem w ramach usługi cyklicznej.
- Jest to zmiana korzystna dla użytkowników tych usług, jednak abonenci oferty Orange na kartę nie akceptujący tej zmiany mają prawo rozwiązać umowę do 9 kwietnia 2022 r.
PS.
Już pisano, że link do komunikatu jest z nazwą bez MMSów, komunikat ma tytuł bez MMSów a w treści jak widać powyżej są MMSy..
PS.2 Pozostawienie tylko wersji 31 dniowej sprawi,że praktycznie nie będzie reklamacji w wersji cyklicznej przy realizacji:
możliwe będzie włączenie usługi w wersji jednorazowej, gdy aktywna jest wersja cykliczna. Oznacza to, że gigabajty w ramach pakietu bazowego oraz dni ważności nowej usługi jednorazowej zostaną dodane do już posiadanych w ramach aktywnej usługi cyklicznej. W ostatnim dniu ważności usługi nastąpi próba odnowienia zgodnie z cyklem w ramach usługi cyklicznej.
A jak takie włączenie (np. 1 dniowy NL) działało w stanie pasywnym cyklicznego NL to tajemnica?
- « Poprzedni
- Następny »