Nie można wyświetlić tego widżeta.

Ważność konta na 365 dni

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19631
  • 56870
  • 774

Ważność konta na 365 dni

@yabbadabbadoo 

6 zł dotyczy wydłużenia roku ważności konta złotówlowego.

29 zł wydłuża ważność konta GB promocyjnych z doładowań.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32782
  • 38802
  • 1388

Ważność konta na 365 dni

To tak wprost nie działa. Jest kilka kombinacji i wariantów.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 34
  • 82
  • 0

Ważność konta na 365 dni

Ale wliczając te kombinacje i warianty, mam pewność, że jak uruchomię przedłużenie konta o rok za 29 zł, to konto (suma doładowań, rozmowy, GB internetu), będą ważne przez ten okres czasu i nic więcej nie zapłacę? I gwoli ścisłości - środki na moim koncie zostały zablokowane 2 dni temu, bo nie wiem czy ma to jakiś wpływ na uruchomienie usługi za 29 zł - ważność konta na 365 dni. (?)

A ja chcę wydłużyć ważność konta złotówkowego (w sensie sumy doładowań, i żeby móc dzwonić normalnie itp), i jednocześnie wydłużyć ważność internetu (mam ponad 100 GB z doładowań, ale zniknęło po zablokowaniu środków), to w takim przypadku muszę wysłać dwa SMS-y? Za 6 zł + 29 zł ?

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19631
  • 56870
  • 774

Ważność konta na 365 dni

@yabbadabbadoo sprawdziłem, jak dokładnie wygląda przedłużenie na rok ważności konta głównego i promocyjnych GB z doładowań. 

Jak aktywujesz wydłużenie czasu na promocyjne GB z doładowań za kwotę 29 zł, to wydłuża się ważność konta głównego na 365 dni, a ważność konta głównego na 366 dni.

Jest jeszcze uwaga, że jak masz obecnie ważność konta GB promocyjnego z doładowań ważne jeszcze przykładowo 56 dni, to po uruchomieniu wydłużenia czasu na rok za 29 zł, czas jest sumowany, czyli wyniesie 56 + 365, razem 421 dni.

U mnie wygląda to tak: czas konta głównego miałem do 11 listopada 2021 roku, ważność GB do 13 października 2021 roku. Po aktywacji wydłużenia czasu na rok za 29 zł, czas się zmienił odpowiednio, dla konta głównego do 14 października 2022, GB do 13 października 2022, czyli konto główne przejęło czas ważności z konta GB + 1 dzień.

Nie trzeba więc wykupywać dodatkowego wydłużenia czasu na rok za 6 zł do konta głównego. Wystarczy wykupić za 29 zł i oba konta wydłużą czas ważności o rok + ilość ważnych dni GB.

Anonim

Nie dotyczy

Ważność konta na 365 dni

Dobra nasza to to że cały czas mamy dostęp do kumulacji tej usługi wydłużenia.

Trudno oczekiwać by orange długo utrzymywało taki stan swobody gdy potem będzie chciało likwidować daną taryfę a tysiące klientów będzie miało ważności pakietów na lata. Tak jak kiedyś wykręcono nam numer z 3-krotnością ceny przedłużenia, tak teraz bym się spodziewał także jakichś ruchów. Nic nie jest dane raz na zawsze.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1799
  • 6338
  • 71

Ważność konta na 365 dni

@ketrasaArturnapisał(-a)

@yabbadabbadoo sprawdziłem, jak dokładnie wygląda przedłużenie na rok ważności konta głównego i promocyjnych GB z doładowań. 

Jak aktywujesz wydłużenie czasu na promocyjne GB z doładowań za kwotę 29 zł, to wydłuża się ważność konta głównego na 365 dni, a ważność konta głównego na 366 dni.

Jest jeszcze uwaga, że jak masz obecnie ważność konta GB promocyjnego z doładowań ważne jeszcze przykładowo 56 dni, to po uruchomieniu wydłużenia czasu na rok za 29 zł, czas jest sumowany, czyli wyniesie 56 + 365, razem 421 dni.

U mnie wygląda to tak: czas konta głównego miałem do 11 listopada 2021 roku, ważność GB do 13 października 2021 roku. Po aktywacji wydłużenia czasu na rok za 29 zł, czas się zmienił odpowiednio, dla konta głównego do 14 października 2022, GB do 13 października 2022, czyli konto główne przejęło czas ważności z konta GB + 1 dzień.

Nie trzeba więc wykupywać dodatkowego wydłużenia czasu na rok za 6 zł do konta głównego. Wystarczy wykupić za 29 zł i oba konta wydłużą czas ważności o rok + ilość ważnych dni GB.

Jak robiłem przedłużenie GB z doładowań tuz przed wzrostem do 99 zł to konto złotówkowe na wychodzące było o 7 dni dłużej ważne niż konto 411  z GB, co było w 100% logiczne z gwarancją  zwrotu GB za doładowanie.