- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Volte - na kartę jak uruchomić
Witam, kupiłem mamie telefon Samsung Galaxy A14. Na mojej karcie w abonamencie dziala tam VoLTE, natomiast po włożeniu jej karty nie jest widoczny suwak, aby wykonywal polaczenia przez LTE to samo z Wifi Calling. Jak aktywować VoLTE???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hilmi poczytaj i instrukcje i opis https://www.orange.pl/omnibook/volte-voice-over-lte
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czytałem to... na karcie na abonament śmiga, a jak włoże Orange Free na karte LTE działa ale brak suwaka od VoLTE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hilmi tu masz wszystko opisane VoLTE - Voice over LTE | Orange Polska , zwróć uwagę szczególnie na to:
@Hilmi próbowałeś włożyć kartę mamy do Twojego telefonu i sprawdzić czy wszystko z kartą jest ok?, może na karcie mamy usługa volte jest nieaktywna, bądź karta uszkodzona.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hilminapisał(-a)Witam, kupiłem mamie telefonon Samsung Galaxy A14. Na mojej karcie w abonamencie dziala tam VoLTE, natomiast po włożeniu jej karty nie jest widoczny suwak, aby wykonywal polaczenia przez LTE to samo z Wifi Calling. Jak aktywować VoLTE???
Na czat czy telefonicznie poproś o włączenie tych usług na tym numerze.
Skoro w abonamencie działają te usługi, to w prepaid też będą działać 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE się włączyło samo.. potrzeba na to bylo okolo 2 godzin...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hilmi super że wszystko z telefonem i kartą jest ok, czyli podobnie jak w tym wątku Rozwiązano: Jak włączyć VoLTE i WiFi Calling ? - Nasz Orange - 116781 pobrało ustawienia i automatycznie się aktywowało.