20-02-2018
23:31
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-02-2018
23:31
Utraciłem transfer danych
Witam,
jestem w taryfie Orange free na kartę i wczoraj przypadkiem w aplikacji zmieniłem taryfę na Orange YES. Zaraz po tym jak zobaczyłem swój błąd znów przeszedłem do Orange Free. Niestety zniknął mi transfer ponad 50GB i chciałbym mieć ten internet z powrotem. Moje pytanie jest następujące: co zrobić, żeby go odzyskać? Z góry dziękuję za odpowiedź.
jestem w taryfie Orange free na kartę i wczoraj przypadkiem w aplikacji zmieniłem taryfę na Orange YES. Zaraz po tym jak zobaczyłem swój błąd znów przeszedłem do Orange Free. Niestety zniknął mi transfer ponad 50GB i chciałbym mieć ten internet z powrotem. Moje pytanie jest następujące: co zrobić, żeby go odzyskać? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Etykiety:
3 ODPOW. 3
20-02-2018
23:47
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-02-2018
23:47
Zgadnę Bonus Internet ci poleciał, teraz pozostaje Chat lub telefoniczny kontakt z BOK Orange, być może przywrócą te utracone GB.
07-05-2019
21:08
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
07-05-2019
21:08
I jak została ta sprawa rozwiązana? Mam ten sam problem a nie mogę się połączyć z czatem i nie wiem czy jest sens próbować skontaktować się z obsługą klienta.
08-05-2019
11:44
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
08-05-2019
11:44
Teoretycznie z każdej umowy zawartej poza siedzibą firmy Orange prywatny klient może zrezygnować w ciągu 14 dni. W Play przy zmianach ofert online na play24 jest nawet informacja.
Nie powinno być większego problemu z powrotem do poprzedniej oferty jak jeszcze jest oferowana (DOSTĘPNA) .
Oczywiście nie można tego nadużywać.