- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzając na konto na Mój Orange (starym) zauważyłem jakiś dodatkowy pakiet premiowy: Promocyjny pakiet danych
Chciałem już zapytać na czacie ale najpierw sprawdziłem SMS-y:
Jestes z nami juz 3 rok. Twoj prezent od Orange to nielimitowane rozmowy i sms do wszystkich+1 GB wazne do konca nastepnego dnia.
i jeszcze jeden SMS związany z rocznicą Cyklem:
Dodatkowo z okazji rocznicy dostajesz rabat 50% na usluge: 5GB + nielimitowane SMSy (do wszystkich sieci) . Wybierz pakiet i aktywuj wysylajac: PAKIET25. Rabat wazny 30 dni.
Akurat ta karta-numer jest na stałe w routerze B593s-22, który dodatkowo pełni rolę także telefonu stacjonarnego. Aby przeczytać SMS trzeba wejść na stronę routera.
Pytanie:
Jakie są inne prezenty rocznicowe?
Drugi nr na mam już z 15 lat. Zawsze był prepaid (POP, OFnK).
Nawet go zarejestrowałem tak około 10 lat, aby przy zgubieniu odzyskać bez komplikacji.
Z imienin i urodzin zrezygnowano.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To prezent w ramach usługi Urodziny: https://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4002010589,title,Urodziny,article.html
W dzień Twoich urodzin, imienin oraz rocznicę aktywacji startera możesz otrzymać od Orange wyjątkowy prezent - pakiet nielimitowanych rozmów i SMS-ów do wszystkich sieci + 1 GB Internetu, do wykorzystania w ciągu 24 godzin.
Dodatkowo, w zależności od okazji, dostaniesz od nas propozycję 50% rabatu na zakup jednego z pakietów:
- Z okazji Urodzin: Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB na 31 dni.
- Z okazji Imienin: Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich, + pakiet GB na 31 dni.
- Z okazji Rocznicy aktywacji startera: nielimitowane SMS-y do wszystkich sieci + 5 GB Internetu, na 30 dni.
Każdy z pakietów będzie można aktywować w ciągu 30 dni od otrzymania SMS-a z ofertą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To prezent w ramach usługi Urodziny: https://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4002010589,title,Urodziny,article.html
W dzień Twoich urodzin, imienin oraz rocznicę aktywacji startera możesz otrzymać od Orange wyjątkowy prezent - pakiet nielimitowanych rozmów i SMS-ów do wszystkich sieci + 1 GB Internetu, do wykorzystania w ciągu 24 godzin.
Dodatkowo, w zależności od okazji, dostaniesz od nas propozycję 50% rabatu na zakup jednego z pakietów:
- Z okazji Urodzin: Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB na 31 dni.
- Z okazji Imienin: Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich, + pakiet GB na 31 dni.
- Z okazji Rocznicy aktywacji startera: nielimitowane SMS-y do wszystkich sieci + 5 GB Internetu, na 30 dni.
Każdy z pakietów będzie można aktywować w ciągu 30 dni od otrzymania SMS-a z ofertą.