- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedyś gdzieś czytałam, iż ta usługa została wyłączona.
Ja widzę u mnie na MO że ją mam ( Orange ONE ) więc jestem dziwnie zdziwiona 🤔, a może mi się tylko śniło, że ona tzn. usługa jest nieaktywna 🤔 hm nie wiem 😯
Chyba że nie ma jej w Orange Free
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka sprobuj i daj znac. U mnie na pierwszym numerze zmienila sie taryfa z Nowe Orange Go na OFnK i Twoje numery wylaczylo mi automatycznie. Na drugim numerze dalej mam Orange One i Numery dzialaja😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Twoje numery...
@wscieklaewka ja tez mam na drugim numerze Orange One i aktywna usluge Twoje numery. Usluga wiec zyje i ma sie dobrze
😁😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Twoje numery...
@byczyn_86napisał(-a)@wscieklaewka ja tez mam na drugim numerze Orange One i aktywna usluge Twoje numery. Usluga wiec zyje i ma sie dobrze😁
Witaj @byczyn_86
Ja normalnie jestem bardzo zdziwiona, bo gdybym dziś nie zajrzała do MO to w życiu bym nie wiedziała o jej istnieniu w ONE 😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Twoje numery...
Wychodzi na to ze uslugi nie mozna juz wlaczyc ale te ktore sa juz aktywne wciaz dzialaja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Twoje numery...
U mnie była aktywna ale jakiś czas temu przeszłam na 120 minut, i teraz nie wiem czy da się ją aktywować czy też dostanę SMS że już nici 😞
Jutro muszę spróbować gdyż kończy mi się pakiet 200 który obecnie jest aktywny po zlikwidowaniu i wrzuceniu do archiwum pakietu 120 minut.
Koniec Świata jak daję słowo 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka sprobuj i daj znac. U mnie na pierwszym numerze zmienila sie taryfa z Nowe Orange Go na OFnK i Twoje numery wylaczylo mi automatycznie. Na drugim numerze dalej mam Orange One i Numery dzialaja😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Twoje numery...
@byczyn_86napisał(-a)@wscieklaewka sprobuj i daj znac. U mnie na pierwszym numerze zmienila sie taryfa z Nowe Orange Go na OFnK i Twoje numery wylaczylo mi automatycznie. Na drugim numerze dalej mam Orange One i Numery dzialaja😁
Kurka wodna 🤔 to teraz się zaczynam bać, że mnie machną z ONE do FREE - a ja nie chcę, i już boję się 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz