- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Twoje Menu USSD *100*# informacje widmo
Orange tak bardzo promuję aplikacje na smartfony ( Mój Orange), które jest stale zmieniane, poprawiane i ulepszane, a przecież nie każdy używa tylko smartfona, dlatego oczekuję aby serwisy USSD były także wspierane i aktualizowane. W ofercie POP po wpisaniu kodu *100*# Twoje Menu wchodzimy do Muzeum Orange, a właściwie Idei, bo tak oto znajdziemy "możliwość" aktywacji POPminuty, Wspólna Orbita, POPgadane, 1000min, co druga minuta gratis, Twój Dzień, itp. a przecież te promocje zostały już dawno wycofane z oferty. Ja wiem, że Orange nie wspiera już taryfy POP, ale oczekuję aktualnych informacji na działającej platformie USSD.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrek, proszę Cię! to, że coś jest niszowe i trochę kosztuje wysiłku i wkładu finansowego to ma być nierzetelne i wprowadzać w błąd? moim zdaniem nie jest wcale kosztowne, wystarczy usunąć nieaktualne dane i dodać nowe. Prepaid nie zmienia się tak często, aby co chwile musieli robić aktualizacje, więc liczą się chęci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tu masz @Sandrusia nieaktualne i aktualne ( zastąpione )
https://www.orange.pl/view/searchresult/registeredRedirect?documentId=10478_454655
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kochani, ja potrafię sobie poszukać informacji o aktualnych promocjach, pakietach ale chyba nie rozumiecie mojego przekazu. Jako poważny Operator, informacje powinny być prawdziwe i aktualne chodzi mi jedynie o fakt i zasadę, bo poradzić sobie umiem jednakże razi mnie taki archaizm w systemach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oj tam, oj tam @Piotrekk85
sama mam trzy klasyczne, i powiem Ci że jak dla mnie to te zwykłe są o wiele praktyczniejsze ( do dzwonienia oczywiście ) aniżeli te coraz większe smartfony 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Sandrusianapisał(-a)Kochani, ja potrafię sobie poszukać informacji o aktualnych promocjach, pakietach ale chyba nie rozumiecie mojego przekazu. Jako poważny Operator, informacje powinny być prawdziwe i aktualne chodzi mi jedynie o fakt i zasadę, bo poradzić sobie umiem jednakże razi mnie taki archaizm w systemach.
Nie neguję @Sandrusia , że świetnie sobie radzisz 😉 sama zapomniałam o tym kodzie w telefonie 🙂
Pozdrawiam...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja też mam smartfona, ale też użytkuję klasyczną Nokię, która chowa mi się w dłoni a SMSa piszę z zamkniętymi oczkami nawet dzięki fizycznym przyciskom 😉 dlatego kody USSD są dla mnie przydatne bardzo.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »