- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To normalne, że po wymianie karty SIM usługa "Konto ważne rok" została wyłaczona?
Siema. Jakiś czas temu musiałem wymienić karte SIM, ponieważ była stara; nie obsługiwała LTE i nie można było z niej wyłamać nano-SIM. Pani w salonie zrobiła duplikat i nie poinformowała mnie o jakichkolwiek zmianach w usługach. Miałem włączone "Konto ważne rok", a jak sprawdziłem kodem *124*# stan konta, to miałem jedynie 30 dni, a wiem, że przed wymianą miałem więcej dni, coś około 100-kilku. Tak powinno być?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To normalne, że po wymianie karty SIM usługa "Konto ważne rok" została wyłaczona?
Nigdzie w regulaminie usługi nie ma takiego zastrzeżenia o skróceniu ważności konta. Rozumiem, że nie było robionej żadnej zmiany taryfy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie było robionej żadnej zmiany taryfy?
Nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To składaj reklamację. Wymiana SIM nie ma nic wspólnego ze z KWR.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1 zadzwon na infolinie https://www.orange.pl/view/kontakt i zglos reklamacje powinni Ci przywrocic waznosc konta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie włączyłem, bo nie chce mi się z nimi szarpać za te 6 zł xD