@Windowv2napisał(-a)A ja myślę że to zrobią wtedy kiedy ludzie zapomną czyli gdzieś koniec czerwca - Lipec, sierpień
A No limit za 25 zł usuną w Październiku - Grudniu
Czarny scenariusz aplikujesz, likwidacja RWK nie spowoduje odpływu klientów, ale bez limitu za 25 zł, zniechęci tych z długim stażem, taki ruch to prawie jak likwidacja prepaid Orange, raczej tego nie przeprowadzą, choć mogę się mylić
@Anonimnapisał(-a)
@Windowv2napisał(-a)A ja myślę że to zrobią wtedy kiedy ludzie zapomną czyli gdzieś koniec czerwca - Lipec, sierpień
A No limit za 25 zł usuną w Październiku - Grudniu
Czarny scenariusz aplikujesz, likwidacja RWK nie spowoduje odpływu klientów, ale bez limitu za 25 zł, zniechęci tych z długim stażem, taki ruch to prawie jak likwidacja prepaid Orange, raczej tego nie przeprowadzą, choć mogę się mylić X
Co do tego nolimits za 25 zł to mogą zlikwidować i w tym samym czasie trochę Chajzerować(dawać GB)aby się wybielić. Znając życie tak zrobią przy likwidacji RWK
Ciekawe co z numerami które są przenoszone bo one dostają stare nolimits
PS. T-Mobile stracił przez to sporo klientów. Orange powoli traci przyzwoitość
Zniknie RWK i bez limitu Rozmowy/ SMS i pakiet GB, to przenoszę 3 numery do Play, nie będę rozpaczać, mms nie wysyłam, więc nowy nolimits mnie nie interesuje
@Anonimnapisał(-a)Zniknie RWK i bez limitu Rozmowy/ SMS i pakiet GB, to przenoszę 3 numery do Play, nie będę rozpaczać, mms nie wysyłam, więc nowy nolimits mnie nie interesuje
Tak obiektywnie patrząc ciekawszą ofertę za 25/35 zł ma na Play Mobile Vikings. Play wygląda nawet bladziej niż Orange.
@Windowv2 ja żyję chwilą, jak będą zmiany w prepaid Orange, to zdecyduje, może te zmiany nie za istnieją
@Windowv2napisał(-a)
@Anonimnapisał(-a)Zniknie RWK i bez limitu Rozmowy/ SMS i pakiet GB, to przenoszę 3 numery do Play, nie będę rozpaczać, mms nie wysyłam, więc nowy nolimits mnie nie interesuje
Tak obiektywnie patrząc ciekawszą ofertę za 25/35 zł ma na Play Mobile Vikings. Play wygląda nawet bladziej niż Orange.
Tylko że wikingów to juz bardziej porównywać do Flex niż do ofert na kartę. Też autodoładowanie, też doładowania wyłącznie elektroniczne.
A całkiem szczerze - oferta Wikingów jest moim zdaniem słabsza od Flex. Nie jest to może tak drastyczna różnica jak do ruchomej dziewicy, ale jednak można ją zauważyć
Oferta Orange jest nadal dość konkurencyjna względem nawet takich wikingów, jeśli ktoś potrzebuje internetu - u nas dostaje 45 GB za 30 zł (do końca sierpnia, później 30 GB).
Tak poza Wakacjami to podobną ofertę ma Plus i Plush. a u nich żeby mieć RWK to trzeba najpierw włączyć usługę i potem doładować się za 5 Zł. Co do dziewicy to ona ma Dodatkowe GB za staż po odpaleniu usługi a MV ma kumulację GB. Orange za 25 zł ma te dwie rzeczy. Patrząc na Różowych to oni mają słabą ofertę za 25-30zl jest 10GB (drugie 10GB za doładowanie przez apke)
@Windowv2 zobaczę co wyjdzie w praniu, lubię Orange i szkoda było by odchodzić, innych operatorów znam oferty, wirtualnych unikam, mam 3 sim karty w konkurencji (prepaid), więc zmigruje bez problemów
@Piotrekk85napisał(-a)Nie rozumiem tej usługi.
RWK - koszt 0/3 zł - przedłużenie konta ważnego o rok.
WCnW - 3 zł na 7 dni przedłużenie konta głównego (dla osób bez za darmo w Orange)
29 zł na rok przedłużenie konta głównego (dla osób bez za darmo w Orange)
Do wakacji RWK nie będzie. Kto się zakłada?
6. lipca - na razie nic takiego się nie wydarzyło. Czemu służy wypuszczanie takich spekulacji w przestrzeń publiczną?