- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stara karta sim a LTE.
Do wszystkich uczestniczących w dyskusji. Otóż - w zeszłym roku wymieniałem kartę SIM w salonie firmowym orange i nie zapłaciłem, ani grosza! Taryfa OFnK. Wymiana z powodu rozmiaru do nanoSIM. Widać, że zależy to od "dobrej woli" pracownika 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stara karta sim a LTE.
Tak wiem @Anonim dyskusja nie ma sensu z pracownikami opłacanymi przez Orange którzy ważą słowa i boją się o pracę.
Dziekuję za radę. Finalnie po prawie 13 latach przeniosłem numer do sieciXX i dostałem sim za darmo, 20GB i 200zł na rozmowy na 60dni.
Żałuję tylko że tak późno
Pozdrawiam niewolników korporacji 🙂
Życze miłego weekendu jeśli macie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stara karta sim a LTE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stara karta sim a LTE.
Nieprawda
Zadzwoniłem do Orange,T-mobile, Plus, Play jak również odwiedziłem salony własne nie franczyzowe w celu zweryfikowania informacji. Więc wiem co mówię.
Proponuję zapoznać się ze sprawą zanim ktoś poda nieprawdziwe informacje. Osoby wprowadzające innych w błąd powinny dostać ostrzeżenie i być usuwane z forum.
.
Wprowadzanie w błąd – podawanie fałszywych lub zatajanie istotnych informacji w celu uzyskania własnych korzyści. Wprowadzaniem w błąd może być także podawanie prawdziwych informacji manipulując rozmówcą w taki sposób, aby opatrznie je zrozumiał.
Wprowadzanie w błąd jest karalne w konkretnych przypadkach
- « Poprzedni
- Następny »