- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnio na chwilę musiałem włączyć na swoim drugim telefonie usługę Rozmowy i smsy do wszystkich. Było mi to potrzebne na kilka dni, więc ją później dezaktywowałem. Jednak po miesiącu dostałem wiadomość, że usługa odnowi się automatycznie. Nie odnowiła się tylko dlatego, że na tamtej karcie nie mam środków. Jak wyłączyć to całkiem, żeby nie próbowało się odnawiać co miesiąc?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Regulamin https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/27433/1f6582d1-9267-4b7b-8f43-89f451feac3d.pdf
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Regulamin https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/27433/1f6582d1-9267-4b7b-8f43-89f451feac3d.pdf
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmowy i smsy do wszystkich i pakiet internetu
@1995tomek19951napisał(-a)Ostatnio na chwilę musiałem włączyć na swoim drugim telefonie usługę Rozmowy i smsy do wszystkich. Było mi to potrzebne na kilka dni, więc ją później dezaktywowałem. Jednak po miesiącu dostałem wiadomość, że usługa odnowi się automatycznie. Nie odnowiła się tylko dlatego, że na tamtej karcie nie mam środków. Jak wyłączyć to całkiem, żeby nie próbowało się odnawiać co miesiąc?
A nie było wersji jednorazowej???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdyby kod podany przez naszego forumowego eksperta (*115*1*0#) nie zadziałał, zaloguj się do Mój Orange, i wejdź na czata - wyłączymy Ci wtedy pakiet.
Stan pakietu możesz sprawdzić kodem *115*1# 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rozważ, czy nie warto by było wyróżnić któregoś posta (przez oznaczenie) . Na tym skorzystaliby też pozostali czytelnicy naszego forum 🙂