- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. 5 dni do tyłu przeniosłem numer, mam Orange Free na kartę,
doładowałem 3 x 100zł, uruchomię Rozmowy i SMS-y bez limitu + 1 TB na 365 dni,
i teraz zasadnicze pytanie, czy pod koniec tego pakietu można go przedłużyć, ważność internetu (za 30 zł)
na kolejny rok ?
Środki na koncie głównym, tyle co wyczytałem wystarczy wysłać sms,a, Konto ważne rok
mam aktywne, proszę potwierdzić czy dobrze się doczytałem w natłoku regulaminów orange
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Więcej czasu na internet to promocja, która pozwala na przedłużenie bonusu za doładowanie konta (Internet za darmo w Orange Free na kartę).
Pakiet 1 TB jest częścią pakietu Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB i nie można go przedłużyć za pomocą tej promocji.
Będziesz mógł nadal korzystać z pakietu Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB w wersji jednorazowej lub cyklicznej (za 1 zł dziennie, 25 zł miesięcznie lub 300 zł rocznie) - oczywiście o ile warunki promocji za rok nie ulegną zmianie lub promocja nie zostanie wycofana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Więcej czasu na internet to promocja, która pozwala na przedłużenie bonusu za doładowanie konta (Internet za darmo w Orange Free na kartę).
Pakiet 1 TB jest częścią pakietu Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB i nie można go przedłużyć za pomocą tej promocji.
Będziesz mógł nadal korzystać z pakietu Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB w wersji jednorazowej lub cyklicznej (za 1 zł dziennie, 25 zł miesięcznie lub 300 zł rocznie) - oczywiście o ile warunki promocji za rok nie ulegną zmianie lub promocja nie zostanie wycofana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmowy i SMS-y bez limitu + 1 TB na 365 dni.
chyba nie da się przedłużyć 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To przedłużenie dotyczy tylko GB z bonusu za doładowanie. Możesz przedłużyć ważność pakietu 1TB wykupując kolejne pakiety jednorazowe. Niewykorzystane GB z pakietów się zsumują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli wszystko jasne, dzięki info, regulaminy fajna rzecz, tylko kto
się w tym nie pogubi 😉 Tak czy inaczej, po roku będę uruchamiał
pakiety, czy to jednorazowe, czy cykliczne.
Zresztą po upływie roku mogą nastąpić zmiany w preaipd, wtedy będę się martwił
co dalej 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)To przedłużenie dotyczy tylko GB z bonusu za doładowanie. Możesz przedłużyć ważność pakietu 1TB wykupując kolejne pakiety jednorazowe. Niewykorzystane GB z pakietów się zsumują.
A GB na Start też można przedłużyć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A GB na Start też można przedłużyć?
Tak
https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/31349/fa1ee392-ea88-4300-9320-b5fa7ab2d5d5.pdf
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy dobrze zrozumiałem?
Pakiet 365 kończy mi się za kilka dni, a mam nadal niewykorzystane ponad 700GB, więc jeśli ponownie wykupię i aktywuję ten pakiet gigabajty się zsumują?!?!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@skvrsk tak, GB się sumują. Musi to być ten sam pakiet, bo jest z MMS-ami (dla wszystkich) i bez MMS-ów ( dla tych co mają aktywny numer przed 19 września 2019).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@skvrsk tak, GB się sumują. Musi to być ten sam pakiet, bo jest z MMS-ami (dla wszystkich) i bez MMS-ów ( dla tych co mają aktywny numer przed 19 września 2019).
@ketrasaArturtaka konstrukcja sugeruje podobne możliwości dla pakietów z MMSami.
Przy pakietach z MMS nie ma sumowania czasów, ani kumulacji GB.
Jeszcze gorsza jest:
Odpowiedź zaznaczona jako rozwiązanie.
Dla mnie jest to dezinformacja.
Dlatego nie dziwie się takim przykładom:
bo, dezinformacja może jest proroctwem:
- « Poprzedni
- Następny »