Rozmowy bez limitu do komórkowych - jednorazowa 1 dniowa

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 77
  • 246
  • 0

Czy ta usługa jeszcze działa, po włączeniu nawet nie otrzymuję sms o aktywacji. Próbowałem też aktywować pakiet 100 minut i sms na 7dni i otrzymałem sms aktywacyjnego. 

https://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4004791745,title,Elastyczne-Rozmowy-i-SMSy-bez-limitu-do-wsz...

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2158
  • 7742
  • 88

@arthur panikę siejesz. Spokoje można aktywować bez limitu na komórkowe  za 1 zł na 1 dzień, dzień aktywacji nie liczymy. W MO w aplikacji są w usługach bez limitu.

Owszem mogą czasami zdarzyć się zwiechy systemu, dlatego każda usługa ma regulaminowo 24h na aktywację,  choć aktywacja to co najwyżej kwestia 1-2 minut.

Nie ma natomiast NL za 1 zl z pakietem internetu

kod *115*3*1# dla jednorazowego za 1 zł

115 -bez limitu

3 - jednorazowa tylko na komórkowe albo 4 - cykliczna tylko na komórkowe

1,3, 7,10, 31 liczba dni dla jednorazowej

7,31 -  liczba dni dla cyklicznej

PS. Nie sprawdzałem, ale to stara usługa i może nie działać kredyt na usługę i odnowienie usługi. Regulaminowo nie ma przeciwwskazań, żeby domyślnie ustawiony automatycznie kredyt automatycznie zadziałał.

PS2. Powoli następuje rezygnacja z krótkich kodów. Na razie nowe usługi nie mają już krótkich kodów.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2204
  • 21

@andhis 

Po wielkich zmianach w orange free, od 3 lutego nie ma możliwości włączenia tej usługi w wersji jednodniowej 

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2398
  • 10489
  • 94

Sprawdź ważność usługi: 

Wyślij SMS o treści ILE pod numer 339 (SMS płatny wg Cennika)

Wpisz na klawiaturze telefonu kod *115*3*# lub *115*4*# i zatwierdź przyciskiem połączenia (bezpłatnie)

Zaloguj się do Mój Orange. 

Jak dużo czasu minęło? Teoretycznie włączenie usług jest do 24h ale w praktyce to do kilku minut. 

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2158
  • 7742
  • 88

@arthur panikę siejesz. Spokoje można aktywować bez limitu na komórkowe  za 1 zł na 1 dzień, dzień aktywacji nie liczymy. W MO w aplikacji są w usługach bez limitu.

Owszem mogą czasami zdarzyć się zwiechy systemu, dlatego każda usługa ma regulaminowo 24h na aktywację,  choć aktywacja to co najwyżej kwestia 1-2 minut.

Nie ma natomiast NL za 1 zl z pakietem internetu

kod *115*3*1# dla jednorazowego za 1 zł

115 -bez limitu

3 - jednorazowa tylko na komórkowe albo 4 - cykliczna tylko na komórkowe

1,3, 7,10, 31 liczba dni dla jednorazowej

7,31 -  liczba dni dla cyklicznej

PS. Nie sprawdzałem, ale to stara usługa i może nie działać kredyt na usługę i odnowienie usługi. Regulaminowo nie ma przeciwwskazań, żeby domyślnie ustawiony automatycznie kredyt automatycznie zadziałał.

PS2. Powoli następuje rezygnacja z krótkich kodów. Na razie nowe usługi nie mają już krótkich kodów.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2204
  • 21

@andrzej1441 Tak rzeczywiście 👍 miałem na myśli NL +GB i nawiązywałem do likwidacji tych najkrótszych pakietów, z których ostał się tylko zmieniony 7-dniowy.

Oczywiście wszystkie te pakiety, które są do włączenia są też dostępne do włączenia w aplikacji i przez www