- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ekstra eSIM w Orange Free - nigdy się nie pojawi?
Od paru lat czekam aż będzie możliwe włączenie usługi Ekstra eSIM w ofercie na kartę. Były zapowiedzi 3 lata temu. Były banery na stronie wprowadzające w błąd że taka usługa jest już dostępna w ofercie na kartę. Zaczynam myśleć o przeniesieniu numeru do innej sieci, ponieważ kupiłem sprzęt obsługujący tę technologię (Apple Watch), a nie mogę z niego w pełni korzystać. Niestety moja cierpliwość kiedyś się skończy.
Jeśli były jakieś nadużycia związane z usługą proponuję włączenie jej ale tylko dla wybranych modeli/producentów/typów produktu (np. zegarki).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron Będzie później narzekał, że mu spadła jakość rozmów albo przestały działać SMSy po WiFi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, pewnie bym narzekał na to że operator jest niekompetentny i po włączeniu usługi pogarszają się inne. SMSów praktycznie nie wysyłam więc na to nie. Czy bycie ekspertem oznacza że wszystko co robi operator jest dobre i trzeba się cieszyć jak jakość usługi się pogarsza?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zpor9napisał(-a)Czy bycie ekspertem oznacza że wszystko co robi operator jest dobre i trzeba się cieszyć jak jakość usługi się pogarsza?
Bynajmniej, należy o tym pisać i ostrzegać innych przed konsekwencjami ewentualnych wyborów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zpor9 Jestem przekonany na 99,9 procent, że ekstra e-sim w orange free - przynajmniej w wersji na Apple Watch - był nie tylko na banerach, ale i w rzeczywistości. To uprawdopodabnia, że usługa może wrócić skoro już była. Nadzieja więc jest, że kiedyś się pojawi, pozdr.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zpor9 na jednym z AMA o ofercie na kartę zadałem pytanie o Ekstra eSIM. Taka możliwość jest gotowa, ale brak decyzji odgórnej. Pewnie kiedyś ta usługa będzie włączona, obecnie brak danych od operatora kiedy to nastąpi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)
Abonament/Flex/na kartę/nju muszą się różnić, żeby był sens je utrzymywać na rynku. Różnią się ceną i ofertą właśnie. Extra esim jest zdaje się dostępny w abo, który nieprzypadkowo jest najdroższy. Ergo - chcesz więcej i lepiej, płać drożej. Nie można być w taniej ofercie i oczekiwać przywilejów z drogiej.
Jakoś Green Operator wprowadził Extra Esim dla Prepaidów ale za dodatkową opłatą.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »