- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy ta usługa jeszcze działa, po włączeniu nawet nie otrzymuję sms o aktywacji. Próbowałem też aktywować pakiet 100 minut i sms na 7dni i otrzymałem sms aktywacyjnego.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur panikę siejesz. Spokoje można aktywować bez limitu na komórkowe za 1 zł na 1 dzień, dzień aktywacji nie liczymy. W MO w aplikacji są w usługach bez limitu.
Owszem mogą czasami zdarzyć się zwiechy systemu, dlatego każda usługa ma regulaminowo 24h na aktywację, choć aktywacja to co najwyżej kwestia 1-2 minut.
Nie ma natomiast NL za 1 zl z pakietem internetu
kod *115*3*1# dla jednorazowego za 1 zł
115 -bez limitu
3 - jednorazowa tylko na komórkowe albo 4 - cykliczna tylko na komórkowe
1,3, 7,10, 31 liczba dni dla jednorazowej
7,31 - liczba dni dla cyklicznej
PS. Nie sprawdzałem, ale to stara usługa i może nie działać kredyt na usługę i odnowienie usługi. Regulaminowo nie ma przeciwwskazań, żeby domyślnie ustawiony automatycznie kredyt automatycznie zadziałał.
PS2. Powoli następuje rezygnacja z krótkich kodów. Na razie nowe usługi nie mają już krótkich kodów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmowy bez limitu do komórkowych - jednorazowa 1 dniowa
Po wielkich zmianach w orange free, od 3 lutego nie ma możliwości włączenia tej usługi w wersji jednodniowej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdź ważność usługi:
Wyślij SMS o treści ILE pod numer 339 (SMS płatny wg Cennika)
Wpisz na klawiaturze telefonu kod *115*3*# lub *115*4*# i zatwierdź przyciskiem połączenia (bezpłatnie)
Zaloguj się do Mój Orange.
Jak dużo czasu minęło? Teoretycznie włączenie usług jest do 24h ale w praktyce to do kilku minut.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur panikę siejesz. Spokoje można aktywować bez limitu na komórkowe za 1 zł na 1 dzień, dzień aktywacji nie liczymy. W MO w aplikacji są w usługach bez limitu.
Owszem mogą czasami zdarzyć się zwiechy systemu, dlatego każda usługa ma regulaminowo 24h na aktywację, choć aktywacja to co najwyżej kwestia 1-2 minut.
Nie ma natomiast NL za 1 zl z pakietem internetu
kod *115*3*1# dla jednorazowego za 1 zł
115 -bez limitu
3 - jednorazowa tylko na komórkowe albo 4 - cykliczna tylko na komórkowe
1,3, 7,10, 31 liczba dni dla jednorazowej
7,31 - liczba dni dla cyklicznej
PS. Nie sprawdzałem, ale to stara usługa i może nie działać kredyt na usługę i odnowienie usługi. Regulaminowo nie ma przeciwwskazań, żeby domyślnie ustawiony automatycznie kredyt automatycznie zadziałał.
PS2. Powoli następuje rezygnacja z krótkich kodów. Na razie nowe usługi nie mają już krótkich kodów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 Tak rzeczywiście 👍 miałem na myśli NL +GB i nawiązywałem do likwidacji tych najkrótszych pakietów, z których ostał się tylko zmieniony 7-dniowy.
Oczywiście wszystkie te pakiety, które są do włączenia są też dostępne do włączenia w aplikacji i przez www