Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przypadkowo wyłączyłem cykliczny no limit

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2954
  • 7734
  • 198

@andrzej1441napisał(-a)

Nawet zgodziłbym się z tą odpowiedzią z AMA jakby nie było zupełnie skrajnych decyzji obok siebie i niechcący można dezaktywować zamiast zwrotu środków lub zakupu..

Jak już ktoś napisał, wygląda na to, że operator dobrze zna problem, ale kasa jest ważniejsza więc konsultanci dostali zakaz przywracania omyłkowo wyłączonych NoLimitów. Wizerunkowo - porażka...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 70
  • 144
  • 2

Czy dobrze rozumiem, z innych tematów forum, że zamiast się stresować decyzją Orange w kwestii reklamacji mogę - przy użyciu jakieś 450 GB miesięcznie - mieć za 45zł (i to wydane nie w Orange) taką ilość danych od Orange na najbliższe 1,5 roku? Zamiast płacić Orange 31 zł x 18 miesięcy czyli 558 zł - mogę przenieść do Orange 9 kart, czy coś źle rozumiem w promocji 1000 GB za przeniesienie numeru, lub są tam jakieś ograniczenia ilości przeniesionych starterów?

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20212
  • 58461
  • 795

@lluukk teoretycznie ograniczeń nie ma, ale ja bym nie ustawiał na koncie Orange więcej jak 10 usług. Mogą być problemy. Przy 20 już mogą wystąpić problemy z kontem Mój Orange.

Po przeniesieniu nu eru możesz jeszcze skorzystać z podpowiedzi w temacie:

https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Nawet-10-miesi%C4%99cy-nolimit-w-Orange-na-kart%C4%99-za-15-...

Jeszcze zyskasz kilka miesięcy tańszych NL.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 70
  • 144
  • 2

Ja właściwie potrzebuję GB a nie NL, bo ten numer służy jako "Internet domowy"

No i chyba Orange "straciło" klienta choć właściwie "zyskało" tylko mniej dochodowego 😉

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14640
  • 60221
  • 742

@lluukk  poczekaj na rozpatrzenie składanych reklamacji. Czasem ( jak już padło wcześniej) rozpatrzą pozytywnie 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2750
  • 14592
  • 72

Ulgowego traktowania już nie ma, trzeba uważać co się włącza czy wyłącza, chyba że ktoś testuje system Orange, trzeba się jednak liczyć z kosztami 😎

@lluukk zanim coś zrobisz na koncie, trzeba się upewnić, jaki skutek to odniesie, odnosi się to do wszystkich operatorów, jak tego nie ogarniasz, to trzeba się upewnić 😎