- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, kilka dni temu przeniosłem numer z Play na kartę do Orange free na kartę .
Kazano mi podpisać 6 stron dokumentów
-karta rejestracyjna osoby fizycznej zawierająca 3 kartki
na 2 kartce kazano mi podpisać "oświadczenie, że jestem Abonentem oferty na kartę w sieci Orange i posiadam prawo do" oraz były wymienione moje dane
na 3 kartce był tylko napis "oświadczenie, że jestem Abonentem oferty na kartę w sieci Orange i posiadam prawo do" reszta kartki była pusta
- na 4 kartce jest "Oświadczenie Abonenta" w którym Orange zobowiązuje się między innymi iż aktywuje kartę sim
-na 5 kartce jest napisane "Oświadczenie" między innymi dotyczy wypowiedzenia umowy play
- na 6 kartce jest napisane"Wniosek o przeniesienie przydzielonego numeru do nowego operatora" oraz "Pełnomocnictwo"
Proszę aby ktoś kto przenosił numer do Orange potwierdził że tak dużo musiał podpisywać kartek gdyż kiedyś jak przenosiłem z Orange numer to wystarczyło podpisać jeden dokument w Play aby przenieść numer.
Zakładam ten temat aby się upewnić iż wszystko jest w porządku. Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Play ma jeden bo ich interesuje tylko wniosek MNP, a reszta zazwyczaj nie jest drukowana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Play ma jeden bo ich interesuje tylko wniosek MNP, a reszta zazwyczaj nie jest drukowana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru z Play do Orange dokumenty
jeśli udzielona odpowiedź okazała się dla Ciebie przydatna, to zachęcam do jej oznaczenia 🙂
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.