Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przekierowanie połączeń nr prepaid

ROZWIĄZANE
LukUsc
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
Solved!

czy w usłudze na kartę jest możliwość uruchomienia przekierowania połączeń na inny numer? np. kod **61*+48.....#?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Tylko we flex jeśli liczyć jako rodzaj oferty przedpłaconej. W zwykłych prepaidzie przekierowań nie ma.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

13 ODPOW. 13
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Tylko we flex jeśli liczyć jako rodzaj oferty przedpłaconej. W zwykłych prepaidzie przekierowań nie ma.
LukUsc

Masakra, przecież to jedna z podstawowych usług, jak poł. oczekujące i transmisja danych :/

piotrKawiory
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

@LukUscnapisał(-a)

Masakra, przecież to jedna z podstawowych usług

A jaka inne sieć oferuje taką usługę w ofercie prepaid?... Emotikon: sfrustrowany

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Niektóre w wybranych taryfach tak. Nie są standardem takie usługi w prepaidzie. Wynika to z faktu, że przy przekierowaniu czy połączeniu oczekujących ciężko kontrolować biling online.
LukUsc

przekierowanie to po prostu połączenie z Twojego numeru w tle dalej na wskazany numer, dla systemu Operatora nie powinno to stanowić problemu. Wg mnie  brak opcji to kwestia chęci nie braku możliwości technicznych. 

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Uwzględnij to, że systemy bilingowe powstały 20 lat temu gdzie te usługi były luksusem. Poza firmami mało osób je używa. A żaden operator nie zainwestuje dużej kasy na wdrożenie jej do obecnych taryf. Flex był w Orange robiony na innej platformie i tam się pojawiła ta usługa.
LukUsc

używałem tej funkcji dość dawno temu i nie miałem najmniejszych problemów. teraz akurat mam potrzebę z niej skorzystać ponownie, , stąd jestem zaskoczony, że to jakiś "ekstras" w XXIw. Emotikon: Szczęśliwy

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Korzystałeś z prepaida ileś lat temu?
Anonim
Nie dotyczy

Ja korzystałem od początków prepaid, nie było nigdy przekierowań, zawieszania połączeń, czy oczekujących połączeń, te usługi od zawsze tylko w abonamencie były.