- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pytanie jeśli mam 50 gb bonusu ważne 14 dni i przedłużę ważność o rok kodem *101*365#
a następnie doładuje konto za 5 zł przez aplikacje i otrzymam bonus 10gb ważne 2 dni + 2,5 gb z orange free
to będę miał 50 gb ważne rok + 12,5 gb ważne rok czy 50gb ważne rok + 12,5 gb ważne 2 dni ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , zapis z regulaminu Więcej czasu na Internet:
a. bonusu gigabajtów na start po aktywacji startera w Orange Free na kartę,
b. bonusów gigabajtów przyzwanych po doładowaniu konta w ramach promocji „Internet za darmo”,
c. środków z innych usług i promocji, które są sumowane ze środkami z wyżej wymienionych usług.
A tutaj zapis z Regulaminu Podwójne doładowanie w aplikacji Mój Orange:
Bonusowe gigabajty przyznane w ramach Bonusu sumują się z bonusowymi gigabajtami przyznanymi w ramach usługi „Internet za darmo” w taryfie Orange Free na kartę i mogą przyjąć ich ważność lub wydłużyć ważność sumy zgormadzonych środków w zależności od sytuacji na koncie Abonenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie ważności bonusowych gb
@Kreshi przedłużenie GB dotyczy tylko tych po doładowaniu konta. Nie obejmuje GB promocyjnych otrzymanych poza doładowaniem konta głównego. Jeżeli po przedłużeniu doładujesz konto, to ważność będzie najdłuższego czasu ważności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , zapis z regulaminu Więcej czasu na Internet:
a. bonusu gigabajtów na start po aktywacji startera w Orange Free na kartę,
b. bonusów gigabajtów przyzwanych po doładowaniu konta w ramach promocji „Internet za darmo”,
c. środków z innych usług i promocji, które są sumowane ze środkami z wyżej wymienionych usług.
A tutaj zapis z Regulaminu Podwójne doładowanie w aplikacji Mój Orange:
Bonusowe gigabajty przyznane w ramach Bonusu sumują się z bonusowymi gigabajtami przyznanymi w ramach usługi „Internet za darmo” w taryfie Orange Free na kartę i mogą przyjąć ich ważność lub wydłużyć ważność sumy zgormadzonych środków w zależności od sytuacji na koncie Abonenta.