Mam po doładowaniach w Orange Free na kartę 40GB internetu. Nie potrzebuję już go powiększać, a jedynie wydłużać. Czy jeśli będę kupował pakiet 500MB za 5zł co 30 dni to wydłuży on ważność tego 40GB?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Nie.
No to ładnie. Czyli muszę wydać 50zł co 3 miesiące i patrzeć jak setki zł rosną na koncie głównym i internet idzie w terabajty.
Dzięki za informacje. W takim razie konto główne wykorzystam na zakup pakietów 2GB za 12zł co 30dni i spadam z Orange, niestety zajmie to wiele miesięcy.
W takim razie mam jeszcze inne pytanie, jak szybko włącza się pakiet elastyczny.
Powiedzmy taki 3GB za 3zł na 3dni? Chodzi mi o to, czy mogę liczyć statystycznie, że włączy się w minutę, czy raczej w 10minut, albo włącza się zwykle w ciągu 2 godzin?
A dostajesz powiadomienie sms-em, że się włączył?
Mam jeszcze pytania jeśli można
Czy pakiety 500MB za 5zł i 2GB za 12zł mają lejek? Czy jak się skończą to ciągnie z konta głównego po stawkach typu 500MB za 50zł?
Czy te pakiety danych i internetowy pakiet elastyczny się sumują i wzajemnie przedłużają?
Pakiety się nie sumują i lejka brak, jak wykorzystasz pakiety to z konta zabierze dużo kasy (500MB=50zł).
Dzięki za odpowiedź.
A co będzie jak kupię pakiet 2GB za 12zł, przed zakończeniem tego pakietu doładuję pakietem 500MB za 5zł wydłużając pozostałą całość. Czy będzie lejek, gdy się skończą dane?
A to nie jest teraz tak
http://gsmonline.pl/artykuly/orange-freee-na-karte-bonusy-za-doladowanie-lejek
@Kret_1, ten regulamin jest ważny.
Czytałeś też, to wiesz, że "Nowością jest możliwość korzystania z lejka po wykorzystaniu bonusowego pakietu. Bezpłatny transfer danych dostępny jest z prędkością ograniczoną do 64 kb/s. Abonent może bezpłatnie wyłączyć lejek i odblokować pełną prędkość. Aby go wyłączyć należy wysłać SMS o treści "STOP LEJEK" pod bezpłatny numer 80733".