- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie konta głównego i zgromadzonych gigabajtów po zmianach w ofercie na karcie
@Szym_ON , tak jak mówiłem i wyjaśnie jeszcze raz. 🙂
Jeśli chcesz przedłużyć GB i ważność, to korzystasz z „Przedłużenie ważności konta głównego i GB” tylko poprzez SMS. W regulaminie nie ma mowy o Mój Orange.
Usługa, która przedłuża w Mój Orange to, „Konto ważne od nowa”, gdzie przedłużymy tylko konto i środki.
*Regulaminy w linkach wyżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie konta głównego i zgromadzonych gigabajtów po zmianach w ofercie na karcie
@Ron 🙈
Napisałem Ci ze można rowniez w mój Orange bo tak informują w linku, który wstawiłeś wczesniej z tabelka informacyjna.
Jesli mam router 200 km od miejsca zamieszkania to jak bym to robił?
Tylko przez aplikację. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick teraz ten sam przycisk Samolociku przedłuża jedno i drugie. Wszystko się wyjaśniło 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Szym_ONnapisał(-a)
Najtaniej wychodziło przywrócić złotówki aktywując NL za 1 zł
np. SMS AKT1 na 80630
w aplikacji przy zablokowanych złotówkach też można aktywować NL.
Czekać na przywrócenie zablokowanych złotówek
i następnie można, ale nie trzeba przy ważnych złotówkach skorzystać z:
Przedłużenie ważności konta głównego i GB
5. Warunkiem odpłatnego przedłużenia ważności Konta i bonusowych GB jest:
a. Posiadanie ważnego Konta Głównego na połączenia wychodzące;
b. Posiadanie środków na opłacenie przedłużenia ważności Konta zgodnie z tabelą w pkt. 2
Jest oczywistym, że kafelek z przedłużeniem przy zablokowanych złotówkach dotyczy usługi Konto ważne od nowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 U mnie się fajnie porobiło. Na dwóch numerach ze starterów online nie mam przycisku do przedłużania środków i GB:
Na dwóch numerach ze „zwykłych” starterów jest tak:
gdzie pod przedłużeniem środków kryje się usługa:
a pod przedłużeniem GB taki babol:
Zniknęła też możliwość włączenia CyberTarczy/CyberOchrony przez www i aplikację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick babole z przedłużaniem w MO szczególnie na stronie są od dawna.
Praktycznie nie korzystam z usług dedykowanych do przedłużenia od dawna.
W wyjątkowej sytuacji, gdy Orange uszczęśliwi nas ponad 31 dniową różnicą ważności konta złotówek w porównaniu do GB za doładowanie, to można wyrównać ważności kont wydając 7 zł na przedłużenie o miesiąc (a GB o ponad 2 miesiące). Najczęściej to najtaniej wychodzi korzystać z własności NL aktywując NL za 1 zł, kiedy to niezbędne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 Tak było jak piszesz 🙈 nie znam tych wszystkich Waszych sztuczek i możliwości 👈 za późno się zorientowalem i zablokowało mi konto 🤔 potem już nie pamiętam co zrobiłem... aaaa przywróciłem Srodki i kliknąłem przedłuż ważność konta za 29$
Przedłużyło mi tylko hajs a GB bez zmian.
Potem aktywowałem nl za 7ziko i się przedłużyło wszystko 🙈
Miało być takie proste 😊 i jest dla tego kto to tworzyl🙈🙈🤣🤣🤣Panie tak się nie robi... 🤣🤣🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 o jakiej aktywacji za 1zł Ty piszesz- tej na jeden dzień, jednorazowej ? To chyba chodzi o cykliczną aktywację za minimum 7 ziko..?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za 7 ziko jest na co 7 dni (opcja cykliczna).
Za 1 zł to opcja jednorazowa. Zawsze to wydłuża KG+BIZD o 31 dni + ważność wykupionej usługi NL.
Przykład: kupimy NL za 1 zł - to ważność KG+BIZD wynosi 32 dni. Przy opcji cyklicznej każde odnowienie za 7 zł ustawi ważność tych sald do 38 dni.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »