Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przedłużenie konta głównego i zgromadzonych gigabajtów po zmianach w ofercie na karcie

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3329
  • 7993
  • 150

Przedłużenie konta głównego i zgromadzonych gigabajtów po zmianach w ofercie na karcie

@Szym_ON , tak jak mówiłem i wyjaśnie jeszcze raz. 🙂

Jeśli chcesz przedłużyć GB i ważność, to korzystasz z „Przedłużenie ważności konta głównego i GB” tylko poprzez SMS. W regulaminie nie ma mowy o Mój Orange.

orange4.jpg

Usługa, która przedłuża w Mój Orange to, „Konto ważne od nowa”, gdzie przedłużymy tylko konto i środki. 

orang5.jpg

*Regulaminy w linkach wyżej.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 91
  • 327
  • 0

@Ron 🙈 

Napisałem Ci ze można rowniez w mój Orange bo tak informują w linku, który wstawiłeś wczesniej z tabelka informacyjna.

Jesli mam router 200 km od miejsca zamieszkania to jak bym to robił?

Tylko przez aplikację. Pozdrawiam 

1000007603.jpg

• 91
  • 327
  • 0

@Samotnick  teraz ten sam przycisk Samolociku przedłuża jedno i drugie. Wszystko się wyjaśniło 😉

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1784
  • 6280
  • 71

@Szym_ONnapisał(-a)

Screenshot 2024-10-22 at 12-55-52 .png

* Wątek wyodrębniłem z tematu Rok ważności konta i GB internetu - Wiktor

@Szym_ONna podstawie powyższego screenu wynika ze konto nie było ważne na wychodzące.

Stąd wynika, że skorzystałeś z usługi:

Konto ważne od nowa 

Najtaniej wychodziło przywrócić złotówki aktywując NL za 1 zł

np. SMS AKT1 na 80630

w aplikacji przy zablokowanych złotówkach też można aktywować NL.

Czekać na przywrócenie zablokowanych złotówek

i następnie można, ale nie trzeba przy ważnych złotówkach skorzystać z:

Przedłużenie ważności konta głównego i GB 

5. Warunkiem odpłatnego przedłużenia ważności Konta i bonusowych GB jest:
a. Posiadanie ważnego Konta Głównego na połączenia wychodzące;
b. Posiadanie środków na opłacenie przedłużenia ważności Konta zgodnie z tabelą w pkt. 2

Jest oczywistym, że kafelek z przedłużeniem przy zablokowanych złotówkach dotyczy usługi Konto ważne od nowa.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2180
  • 10426
  • 87

@andrzej1441 U mnie się fajnie porobiło. Na dwóch numerach ze starterów online nie mam przycisku do przedłużania środków i GB:

IMG_0582.jpeg
Na dwóch numerach ze „zwykłych” starterów jest tak:

IMG_0583.jpeg

gdzie pod przedłużeniem środków kryje się usługa:

IMG_0584.jpeg

a pod przedłużeniem GB taki babol:

IMG_0585.jpeg

Zniknęła też możliwość włączenia CyberTarczy/CyberOchrony przez www i aplikację.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1784
  • 6280
  • 71

@Samotnick  babole z przedłużaniem  w MO szczególnie na stronie są od dawna.

Praktycznie nie korzystam z usług dedykowanych do przedłużenia od dawna.

W wyjątkowej sytuacji, gdy Orange uszczęśliwi nas ponad 31 dniową różnicą ważności konta złotówek w porównaniu do GB za doładowanie, to można wyrównać ważności kont wydając 7 zł na przedłużenie o miesiąc (a GB o ponad 2 miesiące). Najczęściej to najtaniej wychodzi korzystać z własności NL aktywując NL za 1 zł, kiedy to niezbędne.

• 91
  • 327
  • 0

@andrzej1441 Tak było jak piszesz 🙈 nie znam tych wszystkich Waszych sztuczek i możliwości 👈 za późno się zorientowalem i zablokowało mi konto 🤔 potem już nie pamiętam co zrobiłem... aaaa przywróciłem Srodki i kliknąłem przedłuż ważność konta za 29$

Przedłużyło mi tylko hajs a GB bez zmian.

Potem aktywowałem nl za 7ziko i się przedłużyło wszystko 🙈

Miało być takie proste 😊 i jest dla tego kto to tworzyl🙈🙈🤣🤣🤣Panie tak się nie robi... 🤣🤣🤣

• 91
  • 327
  • 0

@andrzej1441  o jakiej aktywacji za 1zł Ty piszesz- tej na jeden dzień, jednorazowej  ? To chyba chodzi o cykliczną aktywację za minimum 7 ziko..?

Szym_ON_0-1730118358781.png

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 174
  • 577
  • 5

Za 7 ziko jest na co 7 dni (opcja cykliczna).

Za 1 zł to opcja jednorazowa. Zawsze to wydłuża KG+BIZD o 31 dni + ważność wykupionej usługi NL.

Przykład: kupimy NL za 1 zł - to ważność KG+BIZD wynosi 32 dni. Przy opcji cyklicznej każde odnowienie za 7 zł ustawi ważność tych sald do 38 dni.