- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie Ważności Środków w Orange Free Na Kartę. Przedłuży mi ważność konta i środków?
Dokonałem przedłużenia ważności konta w dniu 27 lutego br. i przyznam że o dziwo jest nie co inaczej jak mówi Regulamin. Przed przedłużeniem ważności konta...
Przed Przedłużeniem Ważności Konta
Było:
- Ważności Konta: 2 dni,
- Bonus Internetowy Za Doładowanie: 9 dni.
Po przedłużeniu ważności konta jest
Po Przedłużeniu Ważności Konta
- Ważności Konta: 374 dni,
- Bonus Internetowy Za Doładowanie: 374 dni.
Jak by nie było ważności konta i bonus internetowy za doładowanie za doładowanie zrównały się co do dnia, a zapewne więcej o 9 dni wyszło z stąd że przed przedłużeniem ważności konta bonus internetowy za doładowanie był ważny jeszcze 9 dni czyli 365 dni + 9 dni + 374 dni (na dzień 27 luty 2025 r.).
Teraz nasuwa się pytanie czy z związku z tym że bonus internetowy za doładowanie jest ważny 374 dni trzeba dokonywać co miesięcznych doładowań?. Jeśli tak to w jakim okresie tzn. którego dnia miesiąca?.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie Ważności Środków w Orange Free Na Kartę. Przedłuży mi ważność konta i środków?
@asziatko Wszystko jest tak jak być powinno. W regulaminie jest wyraźny zapis, że okresy ważności wyrównają się z korzystniejszą datą dla klienta.
Zarówno konto jak i bonus za doładowania masz ważne przez 374 dni i nie ma potrzeby comiesięcznych doładowań
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur dzięki wielkie za wyjaśnienie.
Przyznam że nie skojarzyłem że
"okresy ważności wyrównają się z korzystniejszą datą dla klienta"
. Jak wykorzystam internetowy bonus za doładowanie i chcąc mieć dalej GB będę musiał dokupić GB?. Czy nie lepiej doładowywać co miesiąc (mimo że nie ma potrzeby) i gromadzić GB?.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@asziatko Jak już wykorzystasz bonus za doładowania, to oczywiście warto wybrać któryś z pakietów miesięcznych (jest ich kilka z różną ilością GB) i płacić co miesiąc. Jest też np pakiet na 365 dni: za 365 zł dostajesz 2 TB. I pamiętaj, że tylko za doładowania online przez Orange przysługują dodatkowe GB za doładowania (nie ma tego bonusu np. za doładowanie kodem, albo przez bank)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@asziatkonapisał(-a)Było:
- Ważności Konta: 2 dni,
- Bonus Internetowy Za Doładowanie: 9 dni.
Po przedłużeniu ważności konta jest
Zgodnie z Regulaminem usługi „Przedłużenie ważności konta głównego i GB”
9. Jeśli przed zakupem Usługi Klient posiada różne ważności Konta Głównego i bonusowych środków na Internet to okresy się wyrównają z korzystniejszą datą dla Klienta.
- « Poprzedni
- Następny »