- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy w obu przypadkach zostanie zasilone gigabajtami konto głównie?
Strona https://doladowania.orange.pl:
Aplikacja MO:
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut ,
Jeśli chodzi o "Internet po doładowaniu to tak"
Natomiast "2 razy więcej GB w usługach Bez limitu za aktywację w Mój Orange” to tylko Mój Orange.
W obu przypadkach doładowane kwotą jest konto główne.
Edit:
Zgodnie z regulaminem tak.
W ramach Promocji, do każdego doładowania konta głównego Abonenta w taryfie Orange Free na kartę w Mój Orange i na www.doladowania.orange.pl, zostanie automatycznie przyznany bonus (dalej „Bonus”) w postaci darmowych gigabajtów (GB) wg. reguły „każde 1 zł wartości doładowania to 1 GB bonusu”. Bonus jest ważny tak długo, jak złotówki z doładowania. Bonusy przypisane do głównych nominałów doładowań i ich ważność:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut ,
Jeśli chodzi o "Internet po doładowaniu to tak"
Natomiast "2 razy więcej GB w usługach Bez limitu za aktywację w Mój Orange” to tylko Mój Orange.
W obu przypadkach doładowane kwotą jest konto główne.
Edit:
Zgodnie z regulaminem tak.
W ramach Promocji, do każdego doładowania konta głównego Abonenta w taryfie Orange Free na kartę w Mój Orange i na www.doladowania.orange.pl, zostanie automatycznie przyznany bonus (dalej „Bonus”) w postaci darmowych gigabajtów (GB) wg. reguły „każde 1 zł wartości doładowania to 1 GB bonusu”. Bonus jest ważny tak długo, jak złotówki z doładowania. Bonusy przypisane do głównych nominałów doładowań i ich ważność: